Γραφείο τελετών Ανδρέα Ν. Ταμπάκη.


Την δική του επιχείρηση άνοιξε, εδώ και κάποιους μήνες, στην Κανδήλα ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Ν. Ταμπάκης. Ένας άνθρωπος νέος που αποφάσισε να μείνει και να εργαστεί στον τόπο του. Το γραφείο τελετών που διαθέτει αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση της κηδείας συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς σε περίπτωση που ο θανών βρίσκεται μακριά (Αθήνα, Πάτρα κ.λπ).
Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η ευχή όλων είναι αχρείαστος να είναι, αλλά ως γνωστό στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει η αρχαιοελληνική παροιμία «Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.