Νέος επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης


Σήμερα, 1 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών στο Δημαρχείο Αστακού με σκοπό να συζητήσει τα έως τώρα πεπραγμένα της παράταξης, τις προοπτικές της, καθώς και να εκλέξει τον νέο επικεφαλής.
Από τη συζήτηση προέκυψε πλήρης ομοφωνία στις βασικές αξίες της Συμπολιτείας. Τονίστηκε η πλήρης ανεξαρτησία απ' οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα και η αντιμετώπιση των ζητημάτων του Ξηρομέρου με ήθος και μετριοφροσύνη, μακριά από παλαιοκομματικές και ρουσφετολογικές αντιλήψεις και πρακτικές.


Ως επικεφαλής της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών εκλέχτηκε ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης ο οποίος υποσχέθηκε ακόμα πιο ενεργή ενασχόληση με τα καθημερινά προβλήματα του Δημότη, δράση της Συμπολιτείας μέσα στην κοινωνία και προώθηση του σχεδίου της για ανάπτυξη αυτού του τόπου, για να ξεφύγει επιτέλους το Ξηρόμερο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.
Η συνέλευση ευχαρίστησε τον απερχόμενο επικεφαλής κ. Ηλία Γεωργαλή για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και για το ότι αυτός πρώτος έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας πραγματικά εναλλακτικής πρότασης για τον τόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.