Ανάκληση τεσσάρων αποφάσεων απ' ευθείας ανάθεσης αξίας 26.600 €, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου.


Σε ανάκληση τεσσάρων αποφάσεων απ' ευθείας ανάθεσης αξίας 26.600 € προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου. Αφορά την περίφραξη δεξαμενών ύδρευσης (δείτε εδώ), την επισκευή του μαντρότοιχου και εργασίες στο νεκροταφείο Φυτειών (δείτε εδώ), την αποκατάσταση του δρόμου στην Παλιόβαρκα (δείτε εδώ) και την κάλυψη λακκουβών (δείτε εδώ).
Αιτία της ανάκλησης σύμφωνα με την Οικονομική Επιτροπή, προέκυψαν άλλες κατεπείγουσες ανάγκες, που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.