Παραίτηση αναδόχου από εκτέλεση έργου αξίας 8.000 € (προστασία χρηστών οδικού δικτύου – κοπή κλώνων δένδρων).


Με την απόφαση 190/2015 ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, αποδέχεται την παραίτηση του αναδόχου που είχε αναλάβει με απ' ευθείας ανάθεση το έργο «Προστασία χρηστών οδικού δικτύου - κοπή κλώνων δένδρων». Σχετικά με την συγκεκριμένη απ' ευθείας ανάθεση σας είχαμε ενημερώσει στο πρόσφατο παρελθόν (δείτε εδώ).
Ο παλαιός ανάδοχος με υπεύθυνη δήλωση του αναφέρει ότι δεν έχει καμία αξίωση με βάση το συμφωνητικό 7408/24-06-2015 που συντάχθηκε βάσει της 82/2015 απόφασης του Δημάρχου. Το έργο δόθηκε σε άλλο ανάδοχο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά, θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.