Nίκη με 2 - 0 για τον A.O. Αλυζιακό στο τοπικό ντέρπυ με τον Α.Ο. Κανδήλας. (Φωτογραφίες και βίντεο).


Σημαντική νίκη, τόσο από βαθμολογική άποψη αλλά και γοήτρου, με 2-0 για τον Α.Ο. Αλυζιακό στο τοπικό ντέρπυ με τον Α.Ο. Κανδήλας είχαμε την Κυριακή 1/11 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.
Στα εξωαγωνιστικά, αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων γήπεδο. Ο αγώνας ήταν ορισμένος για τις 11 το πρωί και ενώ στην αρχή η παρουσία των φιλάθλων ήταν πολύ λίγη, στα πρώτα λεπτά της διάρκειας του αγώνα είχαμε αθρόα προσέλευση.
Ο καιρός ηλιόλουστος αλλά με πολύ αέρα να φυσά και να επηρεάζει και τις δύο ομάδες στο παιχνίδι τους. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα πέριξ και στην εξέδρα του γηπέδου με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να παρακολουθούν τον αγώνα.






Μας άρεσε πάρα πολύ που και οι δύο ομάδες δίνουν ευκαιρίες κατά κύριο λόγο σε νέους παίκτες από την Αλυζία, με αποτέλεσμα η νεολαία μας να έχει την ευκαιρία να αθληθεί και να παίξει ποδόσφαιρο και έχουμε φύγει από εκείνο το πρόσφατο, να δίνουμε χρήματα σε μισθοφόρους για να έχουμε ομάδα υποτίθεται ανταγωνιστική και ποιοτική. Αυτή είναι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να δώσει μία διέξοδο μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στους νέους της περιοχής και να προσφέρει ένα ευχάριστο δίωρο χαράς, συναισθημάτων, ευεξίας και κοινωνικότητας στους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας.


Η είσοδος των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Επίσης θα πρέπει να συγχαρούμε τόσο τους παίκτες της Κανδήλας όσο και του Μύτικα για την άψογη συμπεριφορά τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Άλλωστε γνωρίζονται και όλοι είναι φιλαράκια μεταξύ τους.
Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα του Αλυζιακού ήταν φανερά ανώτερη και κατάφερε να επιβάλλει την ανωτερότητα της στο δεύτερο ημίχρονο στην καλά οργανωμένη και σωστά αμυνόμενη ομάδα της Κανδήλας, που μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατάθεσε τρέξιμο, δύναμη, προσπάθεια και δυσκόλεψε αρκετά τον Αλυζιακό.

1ο ημίχρονο.
Στα πρώτα 5 λεπτά αναγνωριστικό και μοιρασμένο παιχνίδι.
Στο 8ο λεπτό ο Γ. Παπανικόλας διεμβολίζει από δεξιά την άμυνα της Κανδήλας και πασάρει στον Δ. Κατσαούνη που πιάνει αδύναμο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.
Στο 12ο λεπτό πολύ ωραίο μακρινό σουτ από τον Δ. Σκαρογιάννη, λίγο άουτ η μπάλα από το τέρμα της Κανδήλας.
Στο 20ο λεπτό πολύ ωραία κάθετη για τον παίκτη της Κανδήλας Κεραμίδα ο οποίος από πολύ καλή θέση σουτάρει άουτ.
Στο 25ο λεπτό σε μία αναταραχή στην άμυνα της Κανδήλας ο Β. Γεωργαλής γυρίζοντας την μπάλα, με παρέμβαση παίκτη της Κανδήλας η μπάλα παραλίγο να πάει αυτογκόλ.
Στο 26ο λεπτό οι παίκτες του Αλυζιακού ζήτησαν χέρι και πέναλτι. Εμάς μας φάνηκε ακούσιο.
Στο 30ο λεπτό οι παίκτες του Αλυζιακού ζήτησαν εκ νέου πέναλτι σε ανατροπή του Γ. Παπανικόλα. Δύσκολη φάση που όμως κατά την γνώμη μας δινόταν πέναλτι.
Στο 38ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Αλυζιακό, με τον Σ. Παβέλη για ελάχιστα να μην ακουμπά την μπάλα ώστε να την σπρώξει στα δίχτυα, έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Α. Αποστολάκη.









2ο ημίχρονο.
Πολύ δυνατά μπήκε ο Αλυζιακός σε αυτό το ημίχρονο. Ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλα τα μέρη του γηπέδου, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες τα πρώτα 5 λεπτά.
Στο 50ο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ με τον προωθημένο Σ. Αποστολάκη να σηκώνεται πάνω από όλους και να κάνει με κεφαλιά το 1-0.


Το 1ο γκολ του Αλυζιακού από τον Σ. Αποστολάκη.

Στο 56ο λεπτό επέλαση του Σ. Κατσαούνη από αριστερά με ωραίο γύρισμα προς τον Α. Αποστολάκη ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 2-0.


Το 2ο γκολ του Αλυζιακού από τον Α. Αποστολάκη.

Στο 58ο λεπτό εκτελεί φάουλ η ομάδα της Κανδήλας, μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Αλυζιακού με την μπάλα να κυλά λίγο άουτ.
Στο 62ο λεπτό ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον Α. Αποστολάκη με το σουτ να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 65ο λεπτό καλή ευκαιρία για την Κανδήλα με την κεφαλιά να πηγαίνει δίπλα από την εστία του Αλυζιακού.
Στο 68ο λεπτό ο Σ. Κατσαούνης χάνει μοναδική ευκαιρία, όντας μόνος με τον τερματοφύλακα σουτάροντας αναγκάζει τον τερματοφύλακα της Κανδήλας να κάνει μία θαυμάσια απόκρουση.
Με αυτή τη νίκη ο Μύτικας σκαρφάλωσε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς περιμένουμε στο δεύτερο γύρο, μέσα στο γήπεδο της Κανδήλας στον Αη Γιώργη, να γίνει ξανά ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ και ακόμη περισσότερο κόσμο, μέσα στα ίδια κόσμια και πολιτισμένα πλαίσια όπως έγινε και το παιχνίδι στον Μύτικα.
Επόμενος πολύ δύσκολος αγώνας για την ομάδα μας, εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Αμβρακικό Λουτρού.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 6ης αγωνιστικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.