Ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης αναμένεται να είναι νέος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου.


Την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου ανακοίνωσε πριν λίγα μόλις λεπτά στο Δ.Σ. που είναι σε εξέλιξη ο κ. Ηλίας Γεωργαλής, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».
Προσωπικά θεωρούμε απώλεια για την ποιότητα του Δημοτικού μας Συμβουλίου την συγκεκριμένη παραίτηση και δεν θα πούμε περισσότερα, γιατί και ο ίδιος δεν τα θέλει αυτά.
Τη θέση του κ. Ηλία Γεωργαλή ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου, αναμένεται να καταλάβει ο κ. Ελευθέριος Μάντζαρης ως πρώτος επιλαχών.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον φίλο Λευτέρη. Είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, με γνώση των θεμάτων του Δήμου, αλλά το κυριότερο δεν είναι συμβιβασμένος με όλη αυτή την στρεβλή και νοσηρή κατά την γνώμη μας κατάσταση που επικρατεί και διαφεντεύει τον Δήμο μας.
Έχει την διάθεση να αναδείξει τα κακώς κείμενα και να ασκήσει σκληρή κριτική όπου κατά την γνώμη του επιβάλλεται, πάντα τεκμηριωμένα και με στοιχεία, αλλά και να είναι ταυτόχρονα εποικοδομητικός εκεί που απαιτείται καταθέτοντας τις προτάσεις του. Άλλωστε αυτή είναι και η θεσμική του υποχρέωση και ο ρόλος του ως αντιπολίτευση.
Λευτέρη σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σου ρόλο, καλή δύναμη και καλά κουράγια..

1 σχόλιο:

 1. Ο Ηλίας Γεωργαλής !
  Σε όποια θέση κι' αν τύχει να βρεθεί η πολιτική του αξιοπρέπεια θα μας εμπνέει και θα μας οδηγεί.
  καλημέρα ! σε όλους αγωνιστές δημοκράτες της τοπικης μας κοινωνίας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.