Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Αλυζιακός. Νίκησε με 1 - 5 την Χρυσοβίτσα και φυσικά διατηρείται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.


Από νίκη σε νίκη βαδίζει ο Αλυζιακός και την Κυριακή 29.11, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής υπέταξε με το ευρύ σκορ 1 - 5 την ομάδα της Χρυσοβίτσας, η οποία είναι ουραγός στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Το σκορ φανερώνει μία εύκολη νίκη και έτσι είναι. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποια στιγμή στα μέσα του Α' ημιχρόνου το παιχνίδι έδειχνε να στραβώνει επικίνδυνα με την ομάδα της Χρυσοβίτσας να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγώνα και να προηγείται στο 22ο λεπτό, με τον Αλυζιακό σε αυτό το διάστημα να προσπαθεί να προσαρμοστεί στο μικρών διαστάσεων γήπεδο που δημιουργούσε συνωστισμό πολλών παικτών σε λίγα τετραγωνικά, με τις διεκδικήσεις της μπάλας να είναι πολλές και με νικητές σε αυτές τους παίκτες της Χρυσοβίτσας αρχικά.
Σημαντικό σημείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ότι ο Αλυζιακός ισοφάρισε σε πολύ κομβικό σημείο, δύο λεπτά πριν πάνε η ομάδες στα αποδυτήρια για το Α' ημίχρονο.Το σημαντικό γκολ με τον Ν. Λυγκώνη, από εκτέλεση κόρνερ του Δ. Κατσαούνη και κεφαλιά. Πάλι η μεγάλη δύναμη του Αλυζιακού στα στημένα.
Στο Β' ημίχρονο και αφού δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και οι παίκτες του Αλυζιακού ηρέμησαν κάπως στα αποδυτήρια, με την ισοφάριση να παίζει ρόλο σε αυτό, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας που μπήκε για να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο.
Έτσι στο 51ο λεπτό ο Β. Ζαρκαδούλας που καραδοκούσε, έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ έδωσε το κεφάλι στο σκορ για τον Αλυζιακό με 1 - 2.
Στο 56ο λεπτό οι παίκτες του Αλυζιακού έκρυψαν την μπάλα με ωραίο συνδυασμό μεταξύ Σ. Αποστολάκη, Σ. Κατσαούνη και Β. Γεωργαλή, με τον τελευταίο να κάνει το 1 - 3.
Στο 75ο πάλι με κεφαλιά ο Σ. Αποστολάκης το 1 - 4. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Σ. Παπαναστάση.
Μετά και από την 10η αγωνιστική ο Αλυζιακός βρίσκεται μόνος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την 2η ομάδα να απέχει μόνο 4 βαθμούς.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, μέσα στον Μύτικα με αντίπαλο την φίλη και γειτονική ομάδα του Αρχοντοχωρίου, σε ένα παιχνίδι από τα παλιά που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι και από τα δύο χωριά μας, αλλά και από όλη την Αλυζία.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογίας της 10ης αγωνιστικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.