Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON - DO ITF «European King of Tae Kwon - Do».


Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Νοεμβρίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις Πανευρωπαϊκά, πάνω στο άθλημα του TAE KWON - DO ITF. Ένα πρωτάθλημα με μεγάλη συμμετοχή και πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, αντάξιο του ονόματος «KING OF TAE KWON - DO» (ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ TAE KWON - DO).
Οι τελικοί των κατηγοριών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε ένα κλίμα πολύ εντυπωσιακό, κάτω από πολλά φώτα, έντονη μουσική, πολλούς θεατές και ένα κλίμα εορταστικό αλλά και γεμάτο ένταση και αγωνία, για το ποιος θα είναι τελικά ο νικητής.
Η τρεις φορές Παγκόσμια και 2 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λεκατσά Μαρία συνεχίζει το αήττητο στις μεγάλες διοργανώσεις. Η αθλήτρια από την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζει και παραμένει σταθερά από τις καλύτερες αθλήτριες του TAE KWON - DO ITF σε Πανελλήνιο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
Μετά από έναν φανταστικό τελικό με την αθλήτρια από την Τσεχία (Linda Deutschova), γεμάτο πάθος, ένταση και πολύ σκληρό αγώνα, διαφήμιση για το αγωνιστικό επίπεδο των γυναικών του αθλήματος, κυριάρχησε για ακόμη μια φορά και δεν άφησε ούτε δευτερόλεπτο του αγώνα να αμφισβητηθεί η αξία της.
Έτσι και σε αυτή τη διοργάνωση στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Βασίλισσα του αθλήματος για το 2015.
Ο Γιαννιώτης προπονητής της Μαρίας και Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε για τις επιτυχίες της αθλήτριας του: «Από την αρχή ακόμη των επιτυχιών, είχα τονίσει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, τόσο από πλευράς επιτυχιών όσο και από πλευράς αγωνιστικού επιπέδου. Όσο λοιπόν σκληρά δουλεύουμε στην προπόνηση, τόσο η απόδοση σε υψηλό επίπεδο θα είναι κορυφαία. Η σκληρή δουλειά και η ταπεινή συμπεριφορά είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της Μαρίας. Ο δρόμος του Πρωταθλητισμού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ευχολόγια, είναι σκληρός με πολλές απογοητεύσεις και έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Δουλεύουμε σκληρά, με πρόγραμμα και πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους και τους ακολουθούμε. Διότι ''στόχος χωρίς πλάνο, είναι απλώς μια ευχή''.
Σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα στις επιτυχίες της Αθλήτριας, του συλλόγου μας και του υπέροχου αυτού αθλήματος».

Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
(ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4, τηλ.: 6945262661)
«Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.