Την Κυριακή στις 11 το πρωί έχει ντέρμπι από τα παλιά.


Την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο γήπεδο του Μύτικα, θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Αλυζιακός - Α.Ο. Αρχοντοχωρίου για την 11η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι ξεχωριστό με πολλές αναμνήσεις για τους παλαιότερους. Θυμίζουμε ότι η ιστορική ομάδα του Ακαρνανικού Αρχοντοχωρίου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχε σταματήσει να υφίστανται, με αποτέλεσμα αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων να έχουμε πολλά χρόνια να δούμε.
Εδώ και τρία όμως χρόνια, με πρωτοβουλία νεολαίων από το Αρχοντοχώρι που αγαπούν τον τόπο τους, ξαναϊδρύθηκε η ομάδα και παίρνοντας την άνοδο πέρυσι αγωνίζεται στην Β' κατηγορία.
Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και να μας χαρίσουν ένα αγώνα που να μας θυμίσει τα παλιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.