Επιμορφωτική ημερίδα για το σχολικό εκφοβισμό στον Αστακό.


Φωτογραφίες: Make Art.

Πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, επιμορφωτική ημερίδα για την ευαισθητοποίηση γονέων και φορέων της κοινότητας για το φαινόμενο του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (BULLYING) και της βίας μεταξύ των μαθητών.
Υπεύθυνος Δράσης ο κ. Χατζηπέμπου Θεολόγος, Ειδικός Παιδαγωγός - Κοιν. Λειτουργός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Συνδιοργάνωση Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αστακού.
Τα κυριότερα προσδοκώμενα αποτελέσματα, από την ημερίδα, είναι η αύξηση γνώσεων για τα θέματα της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού αλλά και των προβλημάτων ψυχικής υγείας των παιδιών και η αύξηση του επιπέδου κατανόησης του ομαδικού χαρακτήρα του φαινομένου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.