Πλιάτσικο στα φαναράκια του ηλεκτροφωτισμού στον Μύτικα.


Φαίνεται ότι το σπορ της πλιατσικολόγησης σε ηλεκτρολογικά υλικά του Δήμου Ξηρομέρου είναι στην μόδα. Μετά την για πέμπτη φορά αφαίρεση του μετασχηματιστή του υποσταθμού που τροφοδοτεί τις αντλίες ύδρευσης στην Μαχαιρά, κάποιοι τελευταία αρέσκονται να αφαιρούν λάμπες και ολόκληρα τα ντουί από τα φαναράκια του ηλεκτροφωτισμού που υπάρχουν από τα Σκαρογιαννέϊκα μέχρι το κάμπινγκ του Μούχα.
Σχετικά μας ενημέρωσε η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη.
Τι να πούμε δεν ξέρουμε. Περιουσία του Δήμου και των δημοτών έρμαιο στις διαθέσεις ανθρώπων που ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτονται.
Ειλικρινά δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.