Προαναγγελία διαγραφής χρεών παρελθόντων ετών άνω της πενταετίας του Δήμου Ξηρομέρου από τον Δήμαρχο.


Σε διαγραφή χρεών παρελθόντων ετών άνω της πενταετίας του Δήμου Ξηρομέρου προς πιστωτές προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος μας. Το ανακοίνωσε καθαρά και με σαφήνεια ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης παρόντων των μελών της.
Ο νόμος όπως ανάφερε χαρακτηριστικά το προβλέπει και είναι διατεθειμένος να το πράξει, για να μπορέσει ο Δήμος να ανασάνει οικονομικά, ελευθερώνοντας οικονομικούς πόρους για χρησιμοποίηση τους σε επιπλέον έργα υποδομών. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε και προσθήκη και άλλων έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα.
Τόνισε ότι διαγραφή χρεών δεν μπορεί να γίνει για υποθέσεις που έχουν πάει δικαστικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.