Μπάλα στην λίμνη στο Μύτικα καλοκαίρι περί το 1960.


Φωτογραφία Μυτικιωτών που παίζουν ποδόσφαιρο γύρω στα 1960. Είναι καλοκαίρι και η λίμνη (σημερινή κεντρική πλατεία) έχει ξεραθεί. Εμείς καταφέραμε και αναγνωρίσαμε όρθιους από δεξιά: Γρηγόρης Κοψιδάς, Νίκος Λιβιτσάνης (Κέλος), Στάθης Λεκατσάς (Αμπάριας), 6ος Κώτσος Φερεντίνος (Καραφάνταλος), 7ος Γιώργος Σούλας.
Καθιστοί από δεξιά: Αναγνωρίζουμε μόνο τον Κώστα Μουρκούση (Καλαμίδας).
Ας μας βοηθήσουν κάποιοι παλιοί αναγνώστες μας Μυτικιώτες να βρούμε και τους υπόλοιπους. 
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

3 σχόλια:

  1. Λογικά ο Νίκος που έδωσε τη φωτογραφία θα ξέρει και ποιοί είναι οι περισσότεροι από τούς παίχτες. Ο δίπλα από τον Κοψιδά (κοστουμαρισμένος) πρέπει να είναι ο Σπύρος και όχι ο Νίκος ο Κέλος. Και ο τρίτος από αριστερά ο όρθιος μου φέρνει το Χρήστο τον Κολιαλέξη. Το θέμα είναι να μάθουμε και ποιοί είναι οι πιτσιρικάδες αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΟΓΔΟΟΣ ΟΡΘΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Σούλας ή οΓρηγόρης ή ο Αμπάριας δεν τους θυμούνται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.