Επικαιροποίηση στοιχείων ιστοσελίδας Δήμου Ξηρομέρου.

Φωτογραφία αρχείου από την αλλαγή Αντιδημάρχου στον Δήμο Ξηρομέρου.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αποστόλης Πανταζής έχει παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου από 8.1.2016, δηλαδή εδώ και πάνω από 2 μήνες και νέος Αντιδήμαρχος είναι ο κ. Θεόδωρος Λιβάνης. Επίσης κάποιες από τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων έχουν αλλάξει και οι αλλαγές αυτές δεν έχουν περαστεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ας ενημερωθεί λοιπόν και ας γίνει επικαιροποίηση των στοιχείων στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία έχει ακόμα τον κ. Πανταζή ως Αντιδήμαρχο (δείτε εδώ) και τους Αντιδημάρχους με τις αρμοδιότητες τους χωρίς τις μεταβολές.
Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα του Δήμου προς τα έξω και δεν είναι σωστό να αναφέρονται σε αυτή λανθασμένες πληροφορίες στο σημαντικό θέμα, από ποιους αποτελείται η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου και ποιες οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων.

2 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε άμεσα στην διόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τους ξυπνάς και μην τους βοηθάς. Άφησε τους στην ανικανότητα τους και στην ανεπάρκεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.