Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Πολύ «προβληματισμός» έπεσε...


Η πρόσφατη πρόταση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» σχετικά με τα βεβαιωθέντα υπεξαιρεθέντα δημοτικά τέλη του τέως Δήμου Αλυζίας (δείτε εδώ), φαίνεται ότι «προβληματίζει» αρκετούς δημοτικούς συμβούλους (από όλες τις παρατάξεις) σχετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσουν.
Βέβαια σε εμάς τους απλούς δημότες μοιάζει λίγο ακατανόητο αυτό, δηλαδή πως γίνεται να «προβληματίζει» εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών (!), γιατί η πρόταση της Συμπολιτείας φανερά προς τα εκεί στοχεύει.
Και όμως γίνεται από ότι φαίνεται. Πολύ «προβληματισμός» λοιπόν έπεσε και ελπίζουμε να τα καταφέρουν να «ξεπροβληματιστούν» σύντομα..... γιατί όπως λέει και ένα ωραίο τραγουδάκι του αξεπέραστου Μανώλη Μητσιά, «του βάλαμε γλυκό, του βάλαμε και μέντα, μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα».

10 σχόλια:

  1. Ο κόσμος θα χιμιξει και θα τους βγάλει τα μάτια μπλογκερ. Να το θυμάσαι. Και δεν θα τους σώσουν ούτε ταξιματα ούτε πενηνταευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
    ΠΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΠΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. της αλυζιας τα εχουν βαψει μαυρα που στριμωχτηκαν και πρεπει να παρουν θεση.
    οτι πει ο αρχηγος θα κανουν βεβαια και τα αλλα οτι εκλεχτηκαν και καλα για να υπερασπιζονται τα συμφεροντα του κοσμου ειναι πλοοοοοοοοοοοπ που ακουγεται απο την κανδηλα μεχρι το μυτικα και το αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συγκεκριμενοι δημοτικοι σύμβουλοι πάντα αυτό έκαναν. Εκτελουσαν εντολές. Πλην ενός. Ο οποίος βέβαια δέχθηκε τον ασπασμο του αρχηγού στο καρναβάλι. Και του οποίου οι προθέσεις θα φανούν μελλοντικως. Αλήθεια η φωνουλα τους ακούγεται στα ΔΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Συμπολιτεία που ανέδειξε το θέμα έκανε το αυτονόητο. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που θα διαφωνήσουν με την πρότασή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνηθως ,
    τα μεγαλα κομματα και παραταξεις ,
    μπροστα σε δυσκολα θεματα
    διασπωνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για θέματα τόσο σοβαρά καλό θα ήταν να κρατάμε το μέτρο.Οι προσωπικές απόψεις είναι σεβαστές,αλλά όταν στερούνται διερεύνησης ,δυστυχώς στερούνται και σοβαρότητας.Προς ενημέρωση των πολιτών ήδη υπάρχουν διαδικασίες προς την κατεύθυνση της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος .Διαδικασίες που έχουν αρχίσει εδώ και μέρες.Μάλιστα , ο κος Γεωργαλής γνωρίζει τις κινήσεις αυτές και είναι απορίας άξιο γιατί βιάστηκε να αναρτήσει στο διαδίκτυο έγγραφο/αίτηση.Να επισημάνουμε οτι το έγγραφο απευθύνεται σε λάθος παραλήπτη (γεγονός που υποκρύπτει προχειρότητα αντιμετώπισης του θέματος) και ο ίδιος έλαβε μέρος σε μια συνάντηση με πρωτοβουλία της μείζονος αντιπολίτευσης προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων και πρόταση συνολικής και συλλογικής δράσης σε ένα θέμα μείζονος σημασίας και αξίας.Ας θεωρήσουμε οτι είναι μια απλή αστοχία και επιπολαιότητα και όχι λαϊκισμός. Βέβαια,δεν μπορούμε να στερήσουμε το δικαίωμα της όποιας δράσης,αλλά καλό είναι να είναι συντονισμένες αυτές και όχι σπασμωδικές ,για το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον 10:27 και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορουμε να συμβαλλουμε και να μιλαμε για καθαρση στον δημοσιο βιο !
    Εαν πρωτα εμεις οι ιδιοι και ο καθενας μας ξεχωριστα ως ατομα ,
    δεν κανουμε την δικη μας προσωπικη αυτοκαθαρση
    και αυτο επιτυνχανεται μεσω της αυτοκριτικης !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριοι αφηστε τα πολλα λογια και τους πολιτικους εγωισμους
    και μιληστε με ΕΡΓΑ.Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ κι εσεις το χαβασας.
    Αφηστε τα κομματα σας ....αρκετο το κακο που εχουν κανει μεχρι σημερα ....Το Συμφερον του τοπου μου δεν ειναι να παει καλα το κομμα.Ειναι τα εργα υποδομης και αντι αυτων τι βλεπουμε;
    Φαγωμαρα υποκρισια κοροιδια αδιαφορια επιπολαιοτητα.
    Επιτελους λιγη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.