Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Ακαρνανικό Φως».


Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τo Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στο Αγροτικό Ιατρείο Φυτειών από τις 9:30 π.μ έως και τις 01:30 μ.μ.
Η αιμοδοσία γίνεται με την παρουσία Γιατρού και εξειδικευμένων Νοσοκόμων, διαρκεί λίγα λεπτά και είναι απολύτως ασφαλής.
Βασικές προϋποθέσεις, να μην έχει γίνει κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη μέρα και αν κάποιος/οια παίρνει φαρμακευτική αγωγή να μην την έχει πάρει πριν την αιμοδοσία και να έρθει σε συνεννόηση με τον γιατρό της αιμοδοσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.