Πέντε χρόνια ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.


Πριν πέντε χρόνια, Σάββατο 5 Μαρτίου 2011, το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS έκανε την πρώτη του ανάρτηση (δείτε την εδώ). Σκοπός της δημιουργίας του Blog ήταν και είναι η προβολή και ανάδειξη τοπικών θεμάτων και προβλημάτων.
Επιτέλους κάποια θέματα να συζητηθούν και να αναδειχτούν, να ακουστούν προτάσεις, να φανούν οι διαφορετικές απόψεις, να καταγράψουμε επιτέλους και τη γνώμη των νέων ανθρώπων αυτού του τόπου. Επίσης σκοπός ήταν και είναι η ενημέρωση για τα κοινά, τα αθλητικά και τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και η παρουσίαση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος. 
Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια και οι αρχικοί ενδοιασμοί που είχαμε όταν δημιουργούσαμε αυτό το Blog έχουν πλέον εξαλειφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε χρόνων είχαμε 4.708 αναρτήσεις, 10.991 σχόλια αναγνωστών και 1.740.691 προβολές των σελίδων μας σύμφωνα με την Google.
Οι αναγνώστες αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια και στήριξαν με τη συμμετοχή τους το Blog. Έγινε η καθημερινή συνήθεια για να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους οι συμπατριώτες μας ετεροδημότες, κάτι που βλέπουμε με τους μεγάλους αριθμούς καθημερινής επισκεψιμότητας.
Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια όρεξη... Το περιεχόμενο του Blog αγαπητοί αναγνώστες το διαμορφώνεται εσείς, δικό σας είναι το Blog. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα άρθρα επώνυμα ή ανώνυμα, περισσότερες απόψεις, περισσότερες ειδήσεις, περισσότερα σχόλια, περισσότερες παρεμβάσεις.
Επίσης ζητούμε συγνώμη αν σε όλη αυτή την διάρκεια των πέντε χρόνων αδικήσαμε ή στενοχωρήσαμε κάποιον, είτε με δικό μας κείμενο, είτε με κείμενο άλλου, είτε με κάποιο σχόλιο αναγνώστη που δημοσιεύτηκε (σίγουρα θα έχει συμβεί). Δεν είχαμε ούτε έχουμε διόλου τέτοιες προθέσεις...

5 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS με ενα τραγουδι-ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ-και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗ με το τραγουδι -ΣΤΑΧΤΗ-.....Ακουστετα στο youtube.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχες στο Μυτικα-press !
    και να πιασετε την τηλεθεαση !
    του Associadet-press !
    απλοι τηλεθεατες
    του Μυτικα-press !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα επιτυχίες! Άμεση ενημέρωση και τεκμηριωμένη όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλη συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου....Καλή συνέχεια με επιτυχημένες και επίκαιρες αναρτήσεις!
    Με εκτίμηση
    Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
    Γενικός/Οικογενιακός Ιατρός
    Δημ Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφοπαιδο εύχομαι για ακόμα μία χρονιά με τραγούδι του Βασίλη. Χρόνια πολλά. Τι άλλο. Για τη νιοτη μας. Για τις κοινές ανησυχίες μας αλλά και τις αντιδικιες μας. Για τα χρόνια που πέρασαν και τα χρόνια που έρχονται. Για όλα που μας ενώνουν αλλά και όλα όσα μας βρίσκουν αντιθετους αλλά μας φέρνουν πιο κοντά. Για τη φιλία που δυναμώνει στην ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων. Για τις κοινές μας αγωνιες για το μέλλον αυτού του τόπου. Μην ξεχνάς ποτέ ότι το μπλογκ αποτελεί το βήμα της αγωνίας όλου του Δήμου αλυζιας. Αυτό να μην το ξεχνάς ποτέ. Χρόνια πολλά και Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία, εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι, παίζω την κιθάρα μου και τραγουδάω, σας αγαπάω μα δεν παντρευομαι. Ανώνυμος εκ πεποιθησεως. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.