Πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση για τον δάσκαλο και ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο στο Καραϊσκάκη.Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 μία όμορφη, συγκινητική και άψογα οργανωμένη ημερίδα με θέμα: «Τιμητική εκδήλωση για το δάσκαλο και ποιητή Αλέξανδρο Βαρόπουλο» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καραϊσκάκη.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Σχολική Σύμβουλο Π/θμιας Εκπ/σης της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας κ. Πάσχου Αγγελική σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτ/νίας κ. Σπυρέλη Χρυσούλα και με τη συμμετοχή σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητάς τους, των οποίων εκπαιδευτικοί συμμετείχαν κατά το σχολικό έτος 2015 - 16 στα επιμορφωτικά σεμινάρια δημιουργικής γραφής.
Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη και η σημασία της επιχώριας λογοτεχνίας στη διαμόρφωση της πολιτισμικής ταυτότητας, αλλά και ως κίνητρο για την εξοικείωση των εκπαιδευτικών με το καινοτόμο εργαλείο της δημιουργικής γραφής.

* Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Σύλλογο Γονέων Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.