Στις προεπιλεγμένες προτάσεις προς ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αστακού. Έχουμε overbooking 120,2% στην δράση.


Με επίσημο της έγγραφο, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοίνωσε τον προσωρινό πίνακα κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων, των έργων που έχουν υποβληθεί προς ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 για την πρόσκληση «Δράση 6.b.1.1-b: Δράσεις εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης».
Στον προσωρινό πίνακα κατάταξης και συγκεκριμένα στην 8η θέση, βρίσκεται το σημαντικό και απαραίτητο έργο για την πόλη του Αστακού: «Κατασκευή του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αστακού». Θετικότατο που το έργο βρίσκεται στην προεπιλογή.
Επίσης να προσθέσουμε και κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε. Η Επιλέξιμη Δημόσια Δαπάνη της πρόσκλησης είναι 10.500.000 € και οι 8 πρώτες προτάσεις που προκρίνονται έχουν συνολική Επιλέξιμη Δημόσια Δαπάνη που καλύπτει το 120,2% της πρόσκλησης (overbooking). Για όσους γνωρίζουν τα θέματα λίγο καλύτερα, ξέρουν αυτό τι σημαίνει.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με επισημασμένα τα σημεία που μας αφορούν σαν Δήμο Ξηρομέρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.