Χωρίς τον εναέριο φωτισμό ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα.


Στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Δημαρχείο στην Κανδήλα (δείτε εδώ), ένα από τα προβλήματα προς επίλυση που έθεσε η Πρόεδρος του Μύτικα κ. Ιωάννα Βέρρη, ήταν το θέμα του εναέριου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, ο οποίος δεν λειτουργεί και επιβάλλεται να επισκευαστεί.
Ο Δήμαρχος κ. Γαλούνης παίρνοντας κατόπιν το λόγο, ανάφερε ότι παρότι εκεί υπάρχει μία μεγάλη, δύσκολη και πολύπλοκη βλάβη, τα φώτα θα επισκευαστούν σύντομα γιατί πρέπει να επισκευαστούν. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Τα φώτα θέλουν δεν θέλουν θα ανάψουν».
Στην συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο με αντικείμενο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Μύτικα που έγινε την Τρίτη 19 Ιουλίου (δείτε εδώ), η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Βέρρη ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από τον κ. Αλέξη Παπαναστάση και απάντησε και αυτή ότι εκεί υπάρχει μία μεγάλη, δύσκολη και πολύπλοκη βλάβη, αλλά μη βιάζεστε θα επισκευαστούν σύντομα.
Σήμερα αισίως έχουμε 3 Αυγούστου και τα φώτα όπως και οι ίδιοι διαπιστώνετε δεν ανάβουν και ένα ημίφως επικρατεί στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα εξ αιτίας και του προβλήματος 3-4 στύλων της ΔΕΗ. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, που ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα κάθε καλοκαίρι φωτιζόταν με λευκό άπλετο φως δημιουργώντας μία πολύ όμορφη εικόνα, σήμερα παρουσιάζει μία εικόνα με ημίφως. Ο κ. Γαλούνης θα το διαπίστωσε και με τα μάτια του στην χθεσινή του βραδινή βόλτα στον Μύτικα.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την «ικανότητα» τους και για την απαξία που εισπράττει από αυτούς ο Μύτικας.

9 σχόλια:

  1. Για ακόμα μια φορά λέω πως πριν δύο τρία χρόνια, εάν συνέβαινε αυτό θα ουρλιαζε το σύμπαν και θα χτυπαγαν τηλέφωνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Καλό καλοκαίρι από ένα καταντημενο χωριό. Και όταν αποκατασταθει η βλάβη, ενημερώστε μας και για το τιμολόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. << Τα δημοκρατικά Φώτα θέλουν δέν θέλουν θ' ανάψουν >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.
    ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΕΙΣ.
    ΦΟΒΕΡΟΙ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι πριν δυο τρια χρονια;η καταντια αγαπητε φιλε ειναι υπαρκτη τουλαχιστον απο το 1936...κοινοταρχες...δημαρχοι ανικανοτητα; αδιαφορια; συμφεροντα; πολιτικα παιχνιδια;αστα να πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε συμφωνώ καθόλου με αυτό που λες. Άλλο η κατάντια του να μην γίνονται έργα υποδομής και άλλο το να έχεις καταφέρει να διαχειριζεσαι θέματα της λαθημερινοτητας σε ένα ικανοποιητικο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν κάνετε παράπονα για τον χειμώνα και κάνετε μόνο το καλοκαίρι το χειμώνα δεν μένουν άνθρωποι στο μύτικα ή είναι κατώτερη άνθρωποι αυτοί που ζουν το χειμώνα στο μύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας φτιαξουν τα φωτα αυτοι που τους κοψαν το ρευμα στο δημαρχειο?
    Εχουν αλλα ενδιαφεροντα αυτοι. Πρεπει να τακτοποιηθουν οι προεκλογικοι λογαριασμοι και υποσχεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ποια ειναι τα θεματα καθημερινοτητας που η διαχειριση τους
    γινεται σε ικανοποιητικο βαθμο; ΑΡΚΕΤΑ με τη σταχτη στα ματια.
    Απο το 1936 και βαλε μεχρι και σημερα ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον φίλο ''ανώνυμο'':
    1) Ασχολούμαστε με τα προβλήματα του χωριού μας και όχι με τον κ. Γαλούνη.
    2) Άλλαξε χέρι γιατί θα πιαστείς. Μην ανησυχείς για εμάς.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.