Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου 2016 - 2020. Προθεσμία για υποβολή προτάσεων 11 Νοεμβρίου.


Αστακός, 26.10.2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300.06
ΤΗΛ: 2646360546
ΦΑΞ: 2646042531

ΘΕΜΑ: Δημόσια Διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου 2016 - 2020.

Το παρόν σχέδιο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου 2016 - 2020» τίθεται από σήμερα σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση.
Αποτελεί πρόταση της Δημοτικής Αρχής προς όλους τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου, και παρακαλούμε όπως μέχρι την Παρασκευή 11/11/2016 και ώρα 15:00 μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@dimosxiromerou.gr τις προτάσεις – παρατηρήσεις σας, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενσωματωθούν στο παραπάνω επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

5ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Δείτε εδώ το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα – Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου 2016 - 2020.

4 σχόλια:

 1. Εάν νομίζουμε ότι θα φτιάξουμε πενταετές επιχειρησιακό πρόγραμμα μέχρι τις 11 Νοεμβρίου ,
  είμαστε πολύ γελασμένοι , για μήν το πούμε και χειρότερα και γινόμαστε κακοί μεταξύ μας.
  καληνύχτα μας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στο παρόν σχέδιο :
  << Επιχειρησιακό Πρόγραμμα-Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου 2016-2020 >>
  πουθενά δέν αναφέρεται ένα φυσικό στοιχείο της χωρικής ενότητας , μέσα στην οποία χωρική ενότητα , ως δήμος είμαστε αναπόσπαστο μέρος της.
  Το στοιχείο αυτό της χωρικής ενότητας είναι ο Αχελώος ποταμός και ότι αυτό μπορεί ή μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει ως μία εναλλακτική έστω προοπτική για μια οργανωμένη υδροδότηση των περισσοτέρων οικισμών του δήμου μας.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τόσο η κατάρτιση ενός πενταετούς προγράμματος όσο και οι όποιες προτεραιότητες δοθούν καί κυρίως η σταδιακή εφαρμογή του στην διάρκεια της πενταετίας ,
  για να έχει ευρύτατη κοινωνική αποδοχή και θετικό αποτέλεσμα για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας μας ,
  θα πρέπει κατ' αρχήν να έχει την έγκριση της αυξημένης πλειοψηφίας των 3/4 ή τουλάχιστον των 2/3 των μελών του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας.
  Οπως και επίσης στην πορεία εφαρμογής του προγράμματος , ανά έργο μικρό ή μεγαλύτερο έργο , να επιδιώκεται η ίδια αυξημένη πλειοψηφία στις επιμέρους αποφάσεις των οικείων αρμοδίων οργάνων και συμβουλίων του δήμου μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://www.youtube.com/watch?v=OyEc3Pfjwyc

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.