Πλημμύρα στο γήπεδο του Αστακού, αναβολή του αγώνα Κυπέλλου.


Η σφοδρή νεροποντή που έπληξε σήμερα τον Αστακό λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, ήταν η αιτία της αναβολής του προγραμματισμένου αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της τοπικής ομάδας του Ηρακλή Αστακού και της Φλόγας Παλαιομάνινας.
Τώρα πως γίνεται σε ένα γήπεδο που απέχει από την θάλασσα ελάχιστα μέτρα να κρατάει νερά μετά το τέλος της νεροποντής, είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνουμε. Μάλιστα δίπλα (ελάχιστα μέτρα) υπάρχει και έτοιμο μεγάλο κανάλι που καταλήγει στην θάλασσα.

3 σχόλια:

  1. Στο μυτικα που είναι δίπλα στην θάλασσα πώς γίνεται να πλημμυρίζουν σπίτια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πως γίνεται σε ένα γήπεδο που απέχει από την θάλασσα ελάχιστα μέτρα να κρατάει νερά μετά το τέλος της νεροποντής, είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνουμε.

    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΜΜΗΡΥΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.