Ευρεία νίκη με 3 - 0 για τον Αλυζιακό με αντίπαλο την ομάδα της Δάφνης Μεγάλης Χώρας.


Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας (Γ' όμιλος), το Σάββατο 8.10, η ομάδα μας ο Α.Ο. Αλυζιακός, αντιμετώπισε εντός έδρας την αξιόμαχη και πρωτοπόρο μέχρι εκείνη την στιγμή με 6 βαθμούς σε δύο αγώνες, ομάδα της Δάφνης Μεγάλης Χώρας.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, εξ αιτίας κυρίως του δυνατού ανέμου που επικρατούσε, η ομάδα μας πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις λίγες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν πετυχαίνοντας τρία γκολ, το ένα ομορφότερο από το άλλο όπως μας μετέφερε τηλεφωνικά φίλος που παρακολούθησε τον αγώνα.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, η οποία πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, μαζί με την γειτονική και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού.

Στα του αγώνα τώρα:
Το ματς όπως είπαμε και παραπάνω ήταν μέτριο ποιοτικά, με την ομάδα μας να παίρνει την κατοχή πιέζοντας σωστά πάνω στην μπάλα και στο χώρο και δείχνοντας θαυμαστή αποτελεσματικότητα, επικράτησε τελικά εύκολα με το ευρύ 3 - 0.
Στο 25ο λεπτό ο Δημήτρης Κατσαούνης πίεσε τους αντιπάλους αμυντικούς, εκμεταλλεύτηκε το λάθος τους και βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, όπου με ψύχραιμο και όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αλυζιακό μας, κάνοντας το 1 - 0.
Στο 35ο λεπτό η μεγαλύτερη φάση των φιλοξενουμένων, με τον επιθετικό τους να πλασάρει ψηλοκρεμαστά και τον Νίκο Λυγκώνη, με μεγάλη υπερπροσπάθεια να διώχνει πάνω στη γραμμή και να αποτρέπει την σίγουρη ισοφάριση.
Στο 40ο λεπτό ο Γιώργος Τριποτσέρης έξω από την περιοχή, αφού έφερε την μπάλα στο αριστερό, με άπιαστο πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για να γράψει το 2 - 0, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ένα καταπληκτικό γκολ χάρμα οφθαλμών.
Το ματς ουσιαστικά κλείδωσε στην νίκη της ομάδας μας στο 60ο λεπτό, με ακόμη ένα πανέμορφο γκολ. Η μπάλα στρώθηκε στον Δημήτρη Κατσαούνη αρκετά έξω από την περιοχή, ο οποίος με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό μονοκόμματο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3 - 0. Δεύτερο προσωπικό τέρμα του Δημήτρη Κατσαούνη στον αγώνα, που πρώτη φορά στην καριέρα του στον Αλυζιακό το πετυχαίνει. Θύμισε κάτι από τον θρυλικό Τζιοβάνι...
Η συνέχεια του αγώνα κύλησε ήσυχα, με τον Αλυζιακό να ελέγχει εύκολα τον αγώνα, με το 3-0 να μένει ως το τέλος.
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας, την Κυριακή 16.10 και ώρα 04:00 μ.μ., ξανά εντός έδρας, με αντίπαλο το Μοναστηράκι που έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής πίσω μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο, για να δουν και να απολαύσουν ωραίο ποδόσφαιρο και να ενισχύσουν την ομάδα μας, πάντα μέσα σε κόσμια και φίλαθλα πλαίσια με τον καλύτερο και πιο τυχερό να κερδίζει.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται το γκόλ του Τριποτσέρη είναι υποψήφιο για ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δεί και όχι μόνο στην κατηγορία. Φοβερή έμπνευση και εκτέλεση. Όποιος ήταν πίσω από το τέρμα που δέχθηκε το γκολ θα πρέπει να το απόλαυσε πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.