Δελτίο τύπου για τον αγώνα Ηρακλής Αστακού - Ελαιόφυτο.


Μετά από έναν παιχνίδι σκοπιμότητας με πολλά νεύρα και λίγες φάσεις, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού νίκησε με 1 - 0 την ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Κοτρότσος στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ από πλάγια.
Η ομάδα του Ελαιόφυτου έπαιξε αμυντικά και κατάφερε να περιορίσει τον ΗΡΑΚΛΗ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έξω από την εστία της. Παρόλα αυτά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο με ευκαιρίες για γκολ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά από ασφυκτική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έπαιξε με τους: Λιβάνης Βασίλης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Παναγιώτης, Παπαζήσης Γιάννης, Τάφανι Πίτερ, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Κοτρότσος Γιώργος, Τριάντης Σωκράτης (Τριάντης Γιώργος), Μπαρμπαρούσης Δημήτριος (Κολλιάς Παναγιώτης), Λαδάς Γιώργος (Κοτρότσος Θόδωρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.