Τρεις προκηρύξεις θέσεων που αφορούν το Κ.Υ. Μύτικα (Κ.Υ. Μύτικα, Π.Ι. Κανδήλας και Π.Ι. Καστού [άγονο]) και επίσης προκηρύχτηκε και το άγονο Π.Ι. Καλάμου.


Μετά την ευχάριστη είδηση της κάλυψης, με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, της θέσης του Π.Ι. Αρχοντοχωρίου και Κ.Υ. Μύτικα από δύο αγροτικούς Ιατρούς, σας ενημερώνουμε ότι στην νέα προκήρυξη του Οκτωβρίου των κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφεριακών Ιατρείων, υπάρχουν μέσα τρεις προκηρύξεις θέσεων που αφορούν το Κ.Υ. Μύτικα (Κ.Υ. Μύτικα, Π.Ι. Κανδήλας και Π.Ι. Καστού [άγονο]) και επίσης προκηρύχτηκε και το άγονο Π.Ι. Καλάμου. 
Ελπίζουμε να υπάρξει κάλυψη των θέσεων ώστε να δούμε μία αρκετά μεγάλη βελτίωση του τομέα πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.