Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, το Σάββατο 8 Οκτώβρη στις 07:00 μ.μ. στο Δημαρχείο στον Αστακό.


Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών αποτελεί αυθύπαρκτη ζωντανή, συλλογική οντότητα, ικανή να εμπνέει όραμα, πρόταση και στάση ζωής για όλη την κοινωνία. Η αμεσοδημοκρατία και η ισοτιμία των μελών της, οι ισχυροί δεσμοί με την κοινωνία, οι εναλλακτικές προτάσεις διεξόδου, ο κοινοτισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν το πλαίσιο των αρχών της.
Ως θεσμικός φορέας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρόμερου, η Συμπολιτεία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αντιπολιτευτική της παρέμβαση και τις εναλλακτικές προτάσεις.
Μια ουσιαστική συζήτηση επιβάλλεται, ώστε να μας οδηγήσει σε μια εξωστρεφή πορεία δράσης και συνάντησης με την κοινωνία, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα.
Άξονες αυτής της δράσης μπορεί να είναι: Ανασυγκρότηση της συλλογικότητας, επιμέρους πρωτοβουλίες στην επικοινωνία με τους δημότες, πρωτοβουλίες στο επίπεδο της κοινωνίας (ΚΟΙΝΣΕΠ - τοπικά προβλήματα). Και πάνω από όλα, η ενεργή συμμετοχή και η συντονισμένη συλλογική εξειδίκευση των στόχων.
Η επομένη γενική συνέλευση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία στην περαιτέρω πορεία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών.
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου σας απευθύνουμε κάλεσμα ενεργής συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας το Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 και ώρα 07:00 μ.μ., που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.