Απ' ευθείας αναθέσεις ύψους 30.400 € για αντιπλημμυρική προστασία στο Δήμο Ξηρομέρου.


Σε απ' ευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 30.400 € για αντιπλημμυρική προστασία στο Δήμο Ξηρομέρου προχώρησε με σχετικές αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή (Ο.Ε).
Λόγω της επιτακτικής και κατεπείγουσας ανάγκης για την αντιπλημμυρική προστασία όλων των Τ.Κ. και των Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου, η Ο.Ε. μοίρασε το χρηματικό ποσό προχωρώντας σε δύο απ' ευθείας αναθέσεις. Μία 15.400 € για τις Δ.Ε. Αλυζίας και Φυτειών και μία 15.000 € για την Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ και εδώ τις σχετικές αποφάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.