Έντεκα εργαζομένους πρόκειται να προσλάβει το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου». Δείτε τις σχετικές δύο ΣΟΧ. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 5.12 έως 14.12.


Το  Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», εξέδωσε τις αριθ. ΣΟΧ 1/2016 και ΣΟΧ 2/2016 προκηρύξεις (δείτε εδώ και εδώ ολόκληρες τις προκηρύξεις) και τις περιλήψεις αυτών (δείτε εδώ και εδώ ολόκληρες τις περιλήψεις) για την σύναψη έντεκα (11) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης των ΣΟΧ σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης τους στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος. Εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες, αρχίζει από την 5.12.2016 επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης στις ανωτέρω εφημερίδες και λήγει την 14.12.2016.
Συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται, να κατεβάσουν και τις δύο ΣΟΧ που επισυνάπτουμε. Εκεί αναφέρονται τα πάντα σχετικά με τις θέσεις που προκηρύχτηκαν, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις προθεσμίες, τον τόπο και τον τρόπο  κατάθεσης των αιτήσεων, τηλέφωνα επικοινωνίας για διευκρινήσεις από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

1 σχόλιο:

  1. Κ. Μουρκουση καθε λιγο και λιγακη μας ανακινονης και μερικες προσληψεις Εσυ βαλθηκες να εξαληψης την ΑΝΕΡΓΙΑ μπραβο σου. Αφου δεν μπορει ο Τσιπρας το κανης εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.