Παναγιώτης Στάικος: Το παλάτι της νεολαίας μας.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής για τον Αστακό, το Ξηρόμερο, τους νέους μας και την κοινωνία.!!! Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο μας κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη, όλους τους συνεργάτες του και ειδικά τον Αντιδήμαρχο κύριο Λαϊνά, τον πρώην Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Αιόλου κύριο Αποστόλη Πανταζή, που ήταν ο κινητήριος μοχλός, για να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο χρόνια το παλάτι της νεολαίας μας, το κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου και να μην χαθούν τα 500.000 Ευρώ από το πρόγραμμα Θησέας, οι οποίοι όντως δούλεψαν σκληρά σε αυτό το διάστημα, στο οποίο σήμερα μάλιστα η ομάδα της καρδιάς μας ο Αίολος νίκησε με άνεση την ομάδα της Τρίπολης τον Αρκαδικό με σκορ 79-58.!!!!
Το οποίο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου, αποτελεί συνέχεια του μικρού κλειστού του Γυμνασίου Αστακού, που είχαμε κατασκευάσει το 1989 και το 1990 ιδρύθηκε η ομάδα Μπάσκετ του Αιόλου.
Το παλάτι αυτό οραματίστηκα από το 2009 ως Δήμαρχος Αστακού και με πολύ σκληρή δουλειά, ξεπερνώντας ανόητες γραφειοκρατίες και αντιξοότητες, καταφέρουμε με τους συνεργάτες μου, να το δημοπρατήσουμε τον Ιούνιο του 2009 και λίγο αργότερα να ξεκινήσει η κατασκευή του, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα επί Δημαρχίας του κυρίου Γαλούνη και έτσι ο φίλαθλος κόσμος και η νεολαία μας στον Δήμο μας είχε μεγάλη γιορτή.!!! 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 5/11/2016
Dr . Παναγιώτης Στάικος









6 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ μ' ενα σωρό αλάτι να χτίζονταν παλάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του Σταικου του ταιριαζει το στυλ το αθλητικο
    τζαμπα χαραμισε τα χρονια του στο πεδιο το πολιτικο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι βασεις στο γηπεδο εγιναν επι δημαρχιας Σαμαρά
    για μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε σταικο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά μην τα μπερδεύουμε. Καλό είναι που έγινε. Όχι απλά καλό. Πάρα πολύ καλό. Μην ξεχνάτε ότι κάπως έτσι δόθηκε το κίνητρο για να φτιάξει ομάδα ο Αίολος. Με το πρώτο κλειστό γυμναστήριο. Το "άσχημο" είναι ότι του χρόνου ή του παραχρόνου που ο Αίολος θα παίζει Α1 (το εύχομαι και το πιστεύω) πάλι θα ξενιτευτεί. Νομίζω είναι κάτω από 1000 θέσεις το γήπεδο. Λεπτομέρεια. Το άλλο που πρέπει να μας απασχολεί είναι ότι αυτό το κλειστό αποτελεί το δεύτερο για τον Αστακό. Και τα δύο ξεκίνησαν από τον ίδιο άνθρωπο όπως διαβάζω παραπάνω. Αυτό μπορεί να λέει πολλά για τούς ανθρώπους και για τα έργα τους. Και κυρίως για τα οράματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 1.11μ.μ
    Από ότι ξέρω ,με εντολή Σαμαρά ο αναπληρωτής του Δήμαρχος Φώτης Λιβάνης είχε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι είναι πολιτική επιλογή της Δημοτικής Αρχής ήταν να μην γίνει το κλειστό γυμναστήριο .
    Αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα;
    Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ο κύριος Σαμαράς ζήτησε από την εργολάβο που έφτιαχνε το κλειστό να δώσει το 30% από τις 180.00 ευρω από το ένταλμα για τις βάσεις του κλειστού για το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και όταν η εργολάβος έκανε καταγγελία στον σύλλογο εργοληπτών και στον εισαγγελέα αναγκάστηκε ύστερα από εντολή του εισαγγελέα να την πληρώσει την επόμενη ημέρα;
    Εγώ τον Σταικο για δικούς μου λόγους ούτε τον πήγαινα ούτε τον πηγαίνω ,αλλά με κάτι τέτοιες σαχλαμάρες μάλλον θα με κάνετε υποστηριχτή του.
    Ένας φανατικός μπασκετόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.