Παρουσίαση βιβλίου την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη και ώρα 07:00 μ.μ., στο Επιμελητήριο Αιτ/νίας στο Αγρίνιο.


Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και συστάθηκε το 2015 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με αναπηρία.
Στόχος της, είναι να καταφέρει να εντάξει ΑμεΑ στο πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, μέσω της παραγωγής προϊόντων πολιτισμού όπως εκδόσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών συγγραμμάτων καθώς επίσης και την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.
Ήδη, τα δύο πρώτα έργα της "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο κοινό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι'αυτό!
Τα δύο πρώτα μας βιβλία:
  • "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", του κ. Δ. Αρβανίτη και το
  • "Ψηλαφίζοντας τις λέξεις" της κας Άννας Μπιθικώτση,
εκδόθηκαν και περιμένουν την επαφή με τους αναγνώστες τους.
Επί τούτου, την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη και ώρα 07:00 μ.μ., σας περιμένουμε στο Επιμελητήριο Αιτ/νίας να μιλήσουμε για κοινωνική οικονομία και φυσικά, τον «έρωτα που σκοτώνει και του πάει», το πρώτο μας χρονικά έργο, ένα μυθιστόρημα για τον λαθραίο έρωτα και την προδοσία του Δημήτρη Αρβανίτη. Η παρουσία σας θα μου έδινε μεγάλη χαρά!

Με τιμή


Υ.Γ.: Μέρος των εσόδων, θα ενισχύσει την προσπάθεια του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.