Με ελλιπή φωτισμό οι διασταυρώσεις του Μύτικα.


Μεγάλο πρόβλημα με τον φωτισμό έχουν οι δύο διασταυρώσεις των εισόδων του Μύτικα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις για τους διερχόμενους οδηγούς από τα δύο συγκεριμένα σημεία το βράδυ.
Συγκεκριμένα στην διασταύρωση στο «Βορό» δεν ανάβουν τα 16 από τα 22 φωτιστικά και στην διασταύρωση της εισόδου προς το γήπεδο δεν ανάβουν 8 από τα 11 φωτιστικά.
Ας μεριμνήσει λοιπόν η δημοτική αρχή για το θέμα, με όποιον από τους εκπροσώπους - υπεύθυνους της, γιατί είναι στην αποκλειστική της αρμοδιότητα ο ηλεκτροφωτισμός στα δύο συγκεκριμένα σημεία.

1 σχόλιο:

  1. Το σκοταδι του μυαλου ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο το....
    σκοταδι του δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.