30.000 € για πέντε χρόνια, μετά από δημοπρασία, με συμμετέχοντα ένα ενδιαφερόμενο, για τη μίσθωση ιδιωτικού χώρου για αποθήκη και συγκέντρωση μηχανολογικού εξοπλισμού Δήμου Ξηρομέρου.


Με το υπ’ αρ. πρωτ.: 11171/25-11-2016 πρακτικό δημοπρασίας για την «Μίσθωση ιδιωτικού χώρου για αποθήκη και συγκέντρωση μηχανολογικού εξοπλισμού», ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε στην ενοικίαση για πέντε χρόνια έναντι τιμήματος 30.000 €, αποθήκης για την συγκεντρωτική τοποθέτηση μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου.
Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.