Η μηχανή του χρόνου: Μυτικιώτες περπατούν στον κεντρικό δρόμο του χωριού μας.


Μία πολύ ωραία φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα. Απαθανατίζει Μυτικιώτες να κάνουν την βόλτα τους στο κεντρικό δρόμο του χωριού μας. Όπως μας ενημέρωσε η φίλη και τακτική αναγνώστρια του Blog μας κα Βάσω Τσαμπιέρη, πρόκειται για τους Γώγο Ζαμπέλη, Θεόφραστο Τσαμπιέρη και Νίκο Λιβιτσάνη (Κέλο). Η χρονολογία της φωτογραφίας πρέπει να είναι της δεκαετίας του '60.
Ευχαριστούμε θερμά την Μυτικιώτισσα κα Βάσω Τσαμπιέρη για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

6 σχόλια:

 1. Μπορεί να ειναι και τελος της δεκαετίας του 50 ή αρχές του 60 !!!! Τωρα που την βλεπω παλι πιο προσεκτικά εκτός απο τον μπάρμπα μου τον Θεόφραστο Τσαμπιερη και τον Νικο, ο τρίτος της παρέας ισως ειναι ο ΧΡΗΣΤΟΣ ο Κανδηλιώτης!!! Δεν ειναι ο Γώγος ο Ζαμπελης! Συγνώμη για το λάθος! Καποιος που τον αναγνωρίζει ας μας πει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μοιαζει με το χρηστο Λεκατσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναι, μοιάζει με τον Χρήστο Λεκατσα ! Θα μας το επιβεβαιώσει η Τούλα !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι, είναι ο Χρήστος Λεκατσάς (Κολιαλέξης).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν είναι ο Χρήστος Λεκατσάς. Είναι ο Κώστας Ζαβογιάννης (Μποζόνης) αδελφός ή ξάδελφος της Σάβης Ζαβογιάννη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ναι εχεις δικιο.
  Ξαδελφος της Σαβης.Οι τρεις τους ηταν παρεα.Ειναι εν ζωη σε
  βαθια γεραματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.