Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει" στην κατάμεστη αίθουσα ''Λόγου και Τέχνης" στην Αθήνα.


Φωτογραφίες: κ. Γάκιας Τσέλιος.

Ύστερα από τις δύο ομολογουμένως πετυχημένες παρουσιάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο, ο Δημήτρης Αρβανίτης και η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", παρουσίασαν το μυθιστόρημα "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει" και στην Αθήνα, την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη, σε μια κατάμεστη αίθουσα ''Λόγου και Τέχνης", στην στοά του βιβλίου.
Την παρουσίαση άνοιξε η δημοσιογράφος Αρετή Μπίτα, η οποία αφού καλωσόρισε το κοινό και αφού ανέλυσε κάποια πράγματα αναφορικά με τους σκοπούς της "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", παραχώρησε τον λόγο στην πρώτη καλεσμένη, την κα Φωτεινή Πιπιλή. Η κα Πιπιλή, αφού ευχαρίστησε θερμά τον εκδότη κ. Ναούμη για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία να... επιχειρήσει κοινωνικά, παρουσίασε τον συγγραφέα και το έργο του, σε μία προσέγγιση καθαρά ανθρώπινη, αναφέροντας παράλληλα τα όποια συναισθήματα διακατέχουν τον αναγνώστη ο οποίος θα επιχειρήσει να ταξιδέψει παρέα με το βιβλίο, το οποίο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να αποτελέσει το σενάριο για μια πάρα πολύ καλή ταινία!
Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβαν η κα Άντζελα Γαβρίλη, κριτικός τέχνης και βιβλιοκριτικός, η οποία έκανε μια λεπτομερέστατη ανάλυση του βιβλίου και ο κ. Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο οποίος εστίασε στην εποχή η οποία αναφέρεται στο έργο του Δημήτρη Αρβανίτη, μια εποχή η οποία... έστειλε τον λογαριασμό της ύπαρξής της στο σήμερα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Κάτι που ανέφερε τέλος ο κ. Γιατρομανωλάκης και αξίζει να μνημονευτεί, είναι η παρατήρηση του ότι διαβάζοντας κανείς το βιβλίο, έχει την αίσθηση ότι πλην της οκνηρίας, στην ιστορία του "ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", συντελούνται όλα τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα!
Ακολούθως, με μία εκτός σεναρίου και προγράμματος παρέμβαση, ο εκρηκτικός Παύλος Κοντογιαννίδης... ανατίναξε την παρουσίαση! Με το ιδιαίτερο ταλέντο και το χιούμορ του, παρέσυρε τους πάντες σ' ένα stand up comedy, μιλώντας για τι άλλο, για sex, παροτρύνοντας τους πάντες να αγοράσουν το βιβλίο, διότι όπως δήλωσε, είναι σίγουρος για την επιτυχία του! Εκτός από τον Παύλο Κοντογιαννίδη όπως ήταν αναμενόμενο, αποσπάσματα διάβασαν οι νεαροί και ταλαντούχοι ηθοποιοί Έφη Καραγιάννη και Γιώργος Καπινιάρης.
Την βραδιά έκλεισε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος αφού είπε δυο λόγια για το έργο του ευχαριστώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ανακοίνωσε δράτωντας την ευκαιρία της παρουσίας στο κοινό του πολυδιαβασμένου και πολυτάλαντου συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου, την μεταφορά στο θεατρικό σανίδι, του μυθιστορήματος του τελευταίου "ΣΕΡΡΑ, Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ", σε θεατρική απόδοση των Γιάννη Καλπούζου, Παύλου Κοντογιαννίδη, Δημήτρη Αρβανίτη με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Παύλο Κοντογιαννιδη, μια συνεργασία η οποία θα προκαλέσει αίσθηση!
Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ', ευχαριστεί ολόθερμα τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Κοντό, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών για την ευγενική παραχώρηση από μέρους του της αίθουσας 'ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ", καθώς επίσης και τον κ. Γιώργο Τσέλιο για την ευγενική κάλυψη από μέρους του με βίντεο και φωτογραφίες της εκδήλωσης.

* Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στις παρουσιάσεις που προηγήθηκαν, το βιβλίο διατίθεται προς το παρών μόνο με αντικαταβολή και σε επικοινωνία με το τηλ:6976160797, είτε στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ενδιαφέρον σας στο vegasgrn@gmail.com.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.