Ανακοίνωση - ενημέρωση από το γραφείο του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.


Αστακός, 18.01.2017 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Αγαπητοί Συνδημότες/Συνδημότισσες.
Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε μια απέλπιδα προσπάθεια, τόσο της μείζονος, όσο και τις ελάσσονος αντιπολίτευσης, με τα παπαγαλάκια τους, μέσω διαδικτύου, να πείσουν τους πολίτες ότι δήθεν ο Δήμος Ξηρομέρου χρεοκόπησε, μπήκε σε επιτήρηση και το μέλλον του κρέμεται από μια κλωστή.
Σαν υπεύθυνη Δημοτική Αρχή, όπως κάνουμε πάντα, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι ψευδή και ανυπόστατα, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μοναδικό σκοπό έχουν την συκοφάντηση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Επειδή εμείς λέμε πάντα την αλήθεια και το αποδεικνύουμε με επίσημα στοιχεία, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου ούτε χρεοκόπησε, ούτε θα χρεοκοπήσει και ούτε πρόκειται να μπει σε επιτήρηση.
Για του λόγου το αληθές σας ενημερώνουμε ότι το χρηματικό υπόλοιπο του Δήμου Ξηρομέρου τις 31/12/2016 ανέρχεται στο ποσό του 1.253.615,77 €.
Σας καταθέτουμε επίσημο έγγραφο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας (Συγκεντρωτικό πίνακα εσόδων – εξόδων) από 01/01/2016 – 31/12/2016.

11 σχόλια:

  1. υπεύθυνη Δημοτική Αρχή..μονο και μονο που ανεφερες αυτο εισαι θεουλης γελανε και τα τσιμεντα.παραιτησου μονος σου οσο προλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΙς ΑΠΕΥΘΕΙΑς ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ?ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΞΕΙΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παπαγάλε,παπαγάλε.Παπαγαλάκι, παπαγαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ,ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ.ΕΤΣΙ ΑΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΑΛΟΥΝΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΗΛΙΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΝΥΣΗΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοτική αρχή μπορεί να μήν επιθυμεί την επιτήρηση ,
    Είναι όμως ώριμο αίτημα και ευλογία για την τοπική μας κοινωνία.
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στο δημαρχείο δουλεύουν και τα Σάββατα. Ακούραστοι. Στο θεμα μας όμως. Δάνειο για ισοσκελιση προϋπολογισμού σημαίνει αυτόματα ότι άν δεν πάρεις το δάνειο χρεωκοπεις. Απλά πράγματα. Κι αφού έχει ταμειακο υπόλοιπο 1.200.000 γιατί παίρνει δάνειο ο Δήμος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απλή αριθμητική
    και δέν χρειάζεται να φωνάξουμε τον Κώστα Τριαντακωνσταντή
    2.021.166,91 ευρω την 1/9/2014 Χρηματκό υπόλοιπο
    1.253.615,77 ευρω την 31/12/2016 Χρηματικο υπολοιπο
    ----------------
    -767.551,14 ευρω λιγότερο Χρηματικο υπολοιπο σε 2 χρόνια
    τεράστια δημοτική επιτυχία-κατόρθωμα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραιτειθειτε ρε εαν εχετς ντροπη καντετο,κατστρεφεται τις.ζωες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια αλεπού έπεσε μέσα σε πηγάδι και δεν μπορούσε να βγει. Ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Τότε εμφανίζεται ένας τράγος που διψούσε και βλέπει την αλεπού. Της λέει: "Τι κάνεις εκει μέσα; - ήρθα για να πιω νερό - είναι καλό το νερό;" - "Πολύ καθαρό και δροσερό! Έλα να δοκιμάσεις κι εσύ." Κατεβαίνει ο τράγος, πίνει, έπειτα... "Πώς θα βγούμε απο εδώ;" Λέει η αλεπού: "Έχω ένα σχέδιο: θα σταθείς όρθιος με τα μπροστινά πόδια στηριγμένα στο τοίχωμα του πηγαδιού. Θα ανεβώ εγώ επάνω σου, θα πατήσω πάνω στα κέρατά σου και θα βγω. Ύστερα θα σε τραβήξω κι εσένα έξω." Πολύ ωραίο του φάνηκε το σχέδιο του τράγου.Στήθηκε όρθιος στηριζόμενος στο τοίχωμα του πηγαδιού, ανεβαίνει η αλεπού επάνω, και φεύγει! "Έ! φωνάζει ο τράγος, πού πάς; είπαμε οτι θα τραβήξεις κι εμένα επάνω!" "Τί, λέει η αλεπού, είναι δυνατόν μια τόσο μικρή λεπτή αλεπού να τραβήξει ολόκληρο τράγο;" "Μά! μου υποσχέθηκες! Σε έσωσα! και τώρα με αφήνεις;" "Τράγε τράγε! άν ήταν τα μυαλά σου τόσο πολλά όσα τα γένια σου, δέν θα έμπαινες ποτέ στο πηγάδι πριν να σιγουρευτείς για το πώς θα βγεις!
    Έτσι και οι προνοητικοί άνθρωποι, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουν πώς θα καταλήξουν τα πράγματα πριν προβούν σε πράξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
      ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜ.ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ.
      Εύκολο είναι να κατεβαίνεις στα Blogs , αλλά δύσκολα ανεβαίνεις.







      Διαγραφή
  10. "Πολίτη συνδημότη! άν ήταν τα μυαλά σου τόσο πολλά όσοι οι ψήφοι σου σου, δέν θα έμπαινες ποτέ στο πηγάδι πριν να σιγουρευτείς για το πώς θα βγεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.