Τα σκαλοπάτια της θεια - Γιαννούλας.


Του κ. Πάνου Παπαδόπουλου.

Με ολιγοήμερη καθυστέρηση πληροφορήθηκα το θάνατο της αξιαγάπητης θεια - Γιαννούλας Ζαμπέλη. Ο χρόνος, οι ρυτίδες του και η έλευση του μοιραίου αναπότρεπτες. Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, ευπρέπεια και ακαταμάχητο χιούμορ. Ένας άνθρωπος που πάλεψε τα δύσκολα χρόνια να σταθεί όρθια η οικογένειά της.
Οι φίλοι και συμμαθητές μου Φρόσω, Νίκος και Βασίλης, βιώνουν μια σημαντική απώλεια. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους και να κρατούν ζωντανή τη μνήμη της.
Θα φέρω στη θύμησή μας τα περίφημα σκαλοπάτια της θεια - Γιαννούλας, όπως ήταν παλιά, όπου καθόμαστε, παίζαμε και ερωτοτροπούσαμε. Μια ανάμνηση ανεξίτηλη στο χρόνο που θα μας συνοδεύει πάντα. Και την θεια - Γιαννούλα εκεί να μας “επιτηρεί” με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
Καλό ταξίδι θεια - Γιαννούλα. Φεύγεις πλήρης ημερών αφήνοντας πίσω τη δική σου παρακαταθήκη. Για μια ακόμα φορά καλό Παράδεισο και από κει που θα μας “βλέπεις” να χαμογελάς απλά και γαλήνια, χωρίς υπονοούμενα και αστερίσκους.
Φρόσω, Νίκο, Βασίλη και πάλι μια ευχή: Ο δρόμος της, οδηγός για εσάς και όλους μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.