Πέρασε με απόλυτη πλειοψηφία επί των παρόντων σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή η ανάκληση της απόφασης 146/2014.


Τελικά επαληθευτήκαμε στην πρόσφατη ανάρτηση μας και σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά που ανέβηκαν σήμερα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», το θέμα της ανάκληση της απόφασης 146/2014 «Έγκριση απολογισμού - ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου οικ. έτους 2013», που δημιούργησε τόσο μεγάλη φασαρία, με αποτέλεσμα την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Αποστόλη Σόμπολου, αναγράφεται ότι ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Επίσης αναγράφεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τελικά τον ισολογισμό - απολογισμό του 2013, πάλι κατά πλειοψηφία.
Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και προσωπικά δεν γνωρίζουμε αν ισχύει η απόλυτη πλειοψηφία εκ του συνόλου (14+ ψήφοι) ή η απόλυτη πλειοψηφία επί των παρόντων. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι: Για την καταρρακωμένη αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής, θα είναι άλλο ένα πλήγμα αν τα «ξέρουν» λάθος, γιατί αυτοί οφείλουν να γνωρίζουν ακριβώς τι ισχύει. Θα δείξει στο πολύ άμεσο μέλλον αν πράττουν σωστά...
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

 1. Είναι πολιτική κατάντια και προσβολή σε δημοκρατικές αξίες !να αναθεωρούνται νόμιμες πολιτικές αποφάσεις με σκοπό να εξυπηρετήσουν κατώτερες " αξίες "

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η δημοτική αρχή του δήμου ,
  στο δίλημμα που έτυχε να βρεθεί θα μπορούσε να θωρακίσει την πολιτική της αξιοπρέπεια και όπως αρμόζει σε πολιτικούς κύρους και με δημοκρατικές αρετές.
  -Να ακολουθήσει δηλαδή τον δρόμο της πολιτικής αξιοπρέπειας παρά να παραμείνει γαντζωμένη αναξιοπρεπώς στις " καρέκλες " της εξουσίας.
  Ευχαριστώ !
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.