Επιμορφωτική συνάντηση στο Δ.Σ. Μύτικα με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».


Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, επιμορφωτική συνάντηση της 9ης Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας για την «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο». Συμμετείχαν οι συνάδελφοι των σχολείων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στο Θεματικό Δίκτυο, ενώ επιμορφωτές ήταν οι Σχολικοί Σύμβουλοι κα Κατερίνα Νικολακοπούλου και η κα Πάσχου Αγγελική.
Οι εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για το Θεματικό Δίκτυο και τις δράσεις, καθώς επίσης για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν το ψηφιακό υλικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα του, αλλά και ευρύτερα στον παγκόσμιο ιστό για το επίκαιρο και ενδιαφέρον για τους μαθητές μας αυτό θέμα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του Δ.Σ. Μύτικα κα Παλουμπά Γεωργία για την φιλοξενία και υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η Σχολική Σύμβουλος 9ης

Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλ/νίαςΠάσχου Αγγελική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.