Ο προτεινόμενος συνοπτικός Προϋπολογισμός 2017.


Το επίσημο έγγραφο του προτεινόμενου συνοπτικού Προϋπολογισμού 2017 του Δήμου Ξηρομέρου σας παρουσιάζουμε σήμερα. Παρατηρούμε ότι στο σκέλος των εσόδων έχει εγγραφεί δάνειο ύψους 1.179.893,13 €, με δικές μας πληροφορίες να λένε ότι δεν υπάρχει ακόμα έγκριση του δανείου.
Το δάνειο απλά εγγράφηκε στο σκέλος των εσόδων του Προϋπολογισμού, με βάση μόνο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που είχε αναφέρει και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και κ. Λυμπεράτος στο Δ.Σ., φανταζόμαστε κατόπιν συνεννόησης με την Αποκεντρωμένη. Ο προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δημητρίου είχε διαφωνήσει σε αυτό, διατυπώνοντας την άποψη του, ότι για να εγγραφεί στον Προϋπολογισμό πρέπει να υπάρχει προηγουμένως έγκριση του δανείου.
Δείτε τον προτεινόμενο συνοπτικό Προϋπολογισμό εδώ.

1 σχόλιο:

 1. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας !
  Ελπίζω και εύχομαι να μήν τελεσφορήσει το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για δάνειο με τόκο για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός του δήμου κατα το οικονομικό έτος 2017.
  και ο λόγος είναι απλός και βασίζεται στην κοινή-ορθή λογική :
  Εάν ο Δήμος Ξηρομέρου είχε φροντίσει και πραγματικά προνοήσει να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των δημοτικών του τελών , σήμερα δέν θα είχε συσσωρευτεί και δέν θα υφίστατο έλλειμα στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017.
  Ευχαριστώ !
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.