Στην Κανδήλα γιορτάστηκε ο Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης.Στην Κανδήλα, (στα Κραββαρέϊκα) γιορτάστηκε χθες, 8 Φεβρουαρίου 2017, με μεγάλη λαμπρότητα, ιδιαίτερη κατάνυξη και με τη συμμετοχή πολλών πιστών ο Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης. Στο εκκλησάκι, (των Αγίων Θεοδώρων), που βρίσκεται στη συνοικία "Κραββαρέϊκα" έγινε η Θεία Λειτουργία από τον π. Γεώργιο Πολίτη.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στους παρευρισκομένους δόθηκε ψητή προβατίνα, αρτοκλασία και παραδοσιακά εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες με πολύ μεράκι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.