Η ελπίδα ήρθε.!!!! 969,12 €. Μπράβο παλιέ μου «Σύντροφε» κύριε Κατρούγκαλε.!!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Ναι, από 1.614,48 € το εξάμηνο με τους μνημονιακούς Γερμανοτσολιάδες (όπως τους λέγατε) Σαμαρά - Βενιζέλο, με το Νόμο που ψηφίσατε εσείς, 969,12 € το μήνα με εσάς!!!! Και εκείνο το καλόπαιδο ο Πετρόπουλος λέει, πως του λένε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν και πάρα πάνω!!! Εγώ πάντως έχω πλέον να του δώσω μόνο τα …… μου.!!!




Μα καλά ρε για μεγαλογιατρό με περάσατε; Ή νομίζετε ότι έχουμε το ίδιο πόθεν έσχες, που κάποιοι από εσάς παρουσιάζεστε με 18 ακίνητα και 450.000 € καταθέσεις, ενώ τα δικά μου τα εγγόνια πριν ξενιτευτούν μένανε στο ενοίκιο και ας δουλεύω σκληρά 41 χρόνια συνεχώς και ας έχω πολύ καλύτερο επιστημονικό βιογραφικό από τους περισσότερους από εσάς;
Και θέλω να ρωτήσω τους Αιτωλοακαρνάνες Βουλευτές και παλιούς μου συνοδοιπόρους σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες κυρίους Κουρουμπλή, Βαρεμένο και κυρία Τριανταφύλου, καλά όταν ψηφίζατε αυτό τον Νόμο κοιμόσασταν όλοι και δεν καταλαβαίνατε, πως καταστρέφεται την Πατρίδα σας και τον Λαό της;;;;; 
Επειδή εγώ όμως κατάλαβα πολύ καλά, τι θα ακολουθούσε με τον νόμο σας, που θα ψηφίζατε, πέρυσι την Μεγάλη Πέμπτη έκλεισα το απογευματινό μου πολύ σύγχρονο Ιατρείο στην Κατοχή, το οποίο εξυπηρετούσε τους ασθενείς της περιοχής με πολύ σεβασμό, λαμβάνοντας ως αμοιβή 5, 10 ή 15 € σε όσους είχαν, γιατί ασφαλώς όσοι δεν είχαν, τους παρείχα τις υπηρεσίες μου εντελώς δωρεάν, κάνοντας μετακόμιση το Μεγάλο Σαββάτο, αφού είχα αντιληφθεί, πως θα έπρεπε να παίρνω αυτά τα λίγα ευρώ από τους ασθενείς μου, για να τα ακουμπάω σε εσάς τους μάγκες.!!!!



Έτσι αφού έκλεισε το Ιατρείο της Κατοχής και μειώθηκε ο τζίρος από το δεύτερο 6μηνο του 2017 θα πληρώνω κατά 1/3 το λιγότερο.!!!!
Εμένα που έχω κλείσει 38 χρόνια στο ΤΣΑΥ και 3 χρόνια στο ΙΚΑ, που δούλευα σαν φοιτητής, δεν μου κάνετε τίποτα. Ένα κομμάτι ψωμί και τυρί μας φτάνουν για να ζήσουμε, αφού έχουμε και δικό μας λάδι. Όμως σκοτώσατε τους νέους ανθρώπους. Τους αναγκάσατε να ξενιτευτούν.!!!!
Ξέρετε τι σημαίνει ξενιτιά;
Ξέρετε τι είναι να βλέπει ο παππούς τα εγγόνια του από το Skype και να περιμένει να τα έρθουν το καλοκαίρι για να τα χορτάσει;


Έτσι και ο γιος μου ο οποίος έχει κάνει λαμπρές σπουδές, αφού εκτός από την ειδικότητα του γιατρού εργασίας, είχε ΜΒΑ στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας, μιλάει και γράφει 4 ξένες γλώσσες, είχε εργαστεί σαν Δ/ντης διοικητικών υπηρεσιών σε μεγάλο ιατρικό όμιλο για 5 χρόνια και μετεκπαίδευση στα επείγοντα στην Ελβετία, μαζί με την γυναίκα του η οποία είναι ακτινολόγος και τις τρεις κόρες του φύγανε για την Γαλλία, αφού αν έμενε εδώ θα πλήρωνε φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς, όπου εργάζονται και ζουν μια ζωή αξιοπρεπέστατη, ζώντας σε ένα πανέμορφο σπίτι 300 τ.μ με το τζάκι του, το δενδρόσπιτο για τα παιδιά στην αυλή με το γκαζόν, με κλειστό γκαράζ δύο θέσεων και μια ανοικτή θέση ακόμη, τα παιδιά πηγαίνουν σε καλό ιδιωτικό σχολείο, με την μουσική τους, το μπαλέτο και ένα σορό δραστηριότητες και αυτά τουλάχιστον μου απαλύνουν το πόνο της ξενιτιάς.!!!




Και ο γιος μου δεν έφυγε από εδώ ως άνεργος, αφού είχε εξασφαλισμένο διπλάσιο εισόδημα από εμένα και με τον Νόμο σας όμως, θα έπρεπε να πλήρωνε τα διπλά, δηλαδή 1.900 € τον μήνα για ΕΦΚΑ.!!!
Δεν στέκομαι στο γεγονός ότι με καλείτε να πληρώνω για ΕΦΚΑ 960,12 € τον μήνα, αλλά σας θεωρώ υπεύθυνους, που μου στερείτε την αγκαλιά από τα εγγόνια μου.!!!!
Δεν μου αρκεί η πολιτική σας καταδίκη και από το 13%, που σας δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να πάτε στο 3% ή να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο. Εγώ θέλω να περάσετε από Λαϊκά Δικαστήρια και αν σας βγάλουν αθώους, θα το αποδεχτώ πλήρως, λέγοντας ότι η συναισθηματική φόρτιση με έκανε να τα βλέπω λάθος και υπερβολικά κάποια πράγματα.!!!!
Εύχομαι πραγματικά να μην φύγετε με ελικόπτερο, γιατί τότε θα έχετε καταστρέψει εντελώς την Χώρα. Αν όμως βάλουν μπροστά οι μηχανές στα ελικόπτερα, φροντίστε να πιάσετε νωρίς θέση.!!!
Εγώ δηλώνω, πως δεν μπορώ, ούτε να σκοτώσω ή να κρεμάσω, αλλά αν σας δω να σας οδηγούν στον τόπο της δικαιοσύνης, που σας αξίζει, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί η ψυχή μου δεν θα με βοηθάει.!!!! 
Να είστε σίγουροι αν συνεχίσετε έτσι θα τα βάψετε τα χέρια σας με αίμα και όπως ξέρετε το αίμα φέρνει αίμα.
Γι’ αυτό πηγαίνετε στο καλό μια ώρα γρηγορότερα, γιατί όσο μένετε, μόνο ξενιτιά, πόνο και δυστυχία σπέρνεται.!!!

Υ.Γ.: Εγώ πήγα χθες και πλήρωσα σαν …… τα 960,12 € του ΕΦΚΑ, που μου έβαλε ο Κατρούγκαλος (άκου εκεί κουμουνιστής), ο οποίος τώρα κρύβεται κάπου στο ΥΠΕΞ.!!!
Αναρωτηθήκατε πόσοι θα πάνε να τον πληρώσουν; Πόσοι γιατροί και άλλοι επιστήμονες θα κλείσουν τα γραφεία τους και θα πάρουν και αυτοί τον δρόμο της ξενιτιάς;!!!
Ή μήπως μου προτείνετε να απολύσω την γραμματέα μου, στην οποία πληρώνω κανονικά το ΙΚΑ της, τα δώρα και τα επιδόματα και τις δίνω πολύ πάρα πάνω από αυτά που λέει ο νόμος, γιατί εγώ θέλω να είμαι συνεπής με τις ιδέες μου και όχι εκμεταλλευτής, για να μου μείνουν χρήματα για να πληρώσω τον ΕΦΚΑ σας;
Μα καλά δεν ντρέπεστε λίγο;
Θα μπορούσα να φύγω και εγώ για το εξωτερικό κοντά στα παιδιά μου και να έχω πολύ καλύτερο εισόδημα, αλλά θα μείνω εδώ, μια και τα παιδιά μου έχουν βρει τον δρόμο τους, αφού πιστεύω, ότι σε λίγο θα έχετε φύγει κακήν κακώς εσείς.!!!

Αστακός 23/2/2017

Dr .Παναγιώτης Στάικος 
Ειδικός Γενικός Ιατρός 
Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων
Μετεκπαιδευθείς: Σε Υπερήχους, ΜΕΘ,
Ιατρείο Βρογχικού άσθματος και σπιρομετρήσεων 
(Και προσωρινά σκλάβος σας, αφού θα πρέπει να πληρώνω φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς.!.!!!!!)

9 σχόλια:

  1. 969 , 12 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βγει αυτός ο ΕΦΚΑ , φαίνεται πως ανήκα στα κορόιδα και έκοβα πάρα πολλές αποδείξεις, με αποτέλεσμα να παρουσιάζομαι ως μεγαλογιατρός , ενώ κάποιοι συνάδελφοί μου στο Κολωνάκι, που παίρνουν 150ντάρια και 200άρια ευρώ επίσκεψη και έχουν βίλες στην Μύκονο και σαλέ στον Παρνασσό να πληρώνουν 5 και 6 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και να φαίνονται φτωχόπαιδα.!!
    Ο σημερινός ΕΦΚΑ βγήκε από το εισόδημα που είχε αποκτηθεί το 2014 με τον κακό τον Σαμαρά ( του δεύτερου εξαμήνου θα βγει από το εισόδημα του 2016)και είχα κόψει 1.200 αποδείξεις ,επειδή υπήρχε και το ιατρείο της Κατοχής και τα προηγούμενα χρόνια ακόμη περισσότερες με αποτέλεσμα από το 2011 μέχρι και το 2015 ( αφορούσε εισόδημα που είχε αποκτηθεί το 2014 επί Σαμαρά ) να πλήρωνα φόρο εισοδήματος και ασφαλιστικές εισφορές από 42.000 μέχρι 45.000( μέσα στο οποίο πλήρωνα και εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης 4.300 ευρώ τον χρόνο , τα οποία πλήρωνα αδιαμαρτύρητα .΄
    Έξυπνος άνθρωπος φαίνεστε ,βγάλτε το ποσόν που δήλωνα . Αν θυμάστε όταν με είχαν προκαλέσει με τον Λαζόπουλο έβγαλα τις φορολογικές μου δηλώσεις και το Ε9 το δικό μου και των παιδιών μου στα Bloggs.!!!!
    Και επειδή ήξερα τι δήλωνα, αντιλήφθηκα ότι με τον νόμο Κατρούγκαλου ,θα έπρεπε όσα χρήματα θα έβγαζα από το ιατρείο της Κατοχής ,που ανέβαζε τον τζίρο, να τα πλήρωνα ως ΕΦΚΑ και γι’ αυτό το έκλεισα .!!!
    Εμένα τώρα στα 64 μου ο ΕΦΚΑ του Κατρούγκαλου δεν μου κάνει τίποτα ,αλλά σκοτώνει τους νέους επιστήμονες ,οι οποίοι φεύγουν μαζικά για το Εξωτερικό.!!!
    Εγώ και σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαι από τους τυχερούς της ζωής και ζω αξιοπρεπέστατα και ούτε πρόκειται να σχολάσω την γραμματέα του ιατρείου μου , η οποία είναι άριστη και παίρνει πολύ πάρα πάνω χρήματα από αυτά που λέει ο νόμος .!!!
    Εάν βέβαια ζοριστούν τα πράγματα και φύγω και εγώ για Γαλλία και δουλεύω εκεί όπως εδώ, τότε θα μου μένουν καθαρά πάνω από 20.000 ευρώ( ξέρεις τι σημαίνει στην Γαλλία Γενικός Γιατρός με Υπερήχους, να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα;).!!!!
    Εγώ προτιμώ να μείνω εδώ στον τόπο μου και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και θα αγωνίζομαι , να γίνουν καλύτερα τα πράγματα για την Κοινωνία που υποφέρει .
    Εγώ πάντως σε προσωπικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ περνάω μια χαρά και αν φύγει δεν ξέρω πως θα περνώ με τους άλλους, που θα έλθουν.!!!
    Χαιρετίσματα στην εξουσία λοιπόν φίλε μου.
    Εγώ αντέχω και άλλα μέτρα .
    Οι άνθρωποι όμως που έχουν πραγματικό εισόδημα 5 και 6 χιλιάδες ή και 10 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο πρέπει να πληρώσουν φόρο; Αντέχουν άλλα μέτρα;
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟ PSI
    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ
    Κ. Π. ΣΤΑΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα λογια για το Σαμαρα; αντε να πουμε και για το Βενιζελο...
    ημαρτον...100 plus...100 plus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Κύριε Στάικο, «λίγο ακόμη ….» που λέει και ο νομπελίστας ποιητής μας, και η Ελπίδα θα έρθει !!!! αφού πρώτα σωθεί ο Ελληνικός λαός από το βούρκο που τον έχουν ρίξει οι πολιτικές της Ν. Δ. και του ΠΑΣΟΚ…..!!!
    Κύριε Στάικο , κατά την γνώμη μου, ο νόμος του Κατρούγκαλου είναι ο πιο δίκαιος νόμος, αφού για πρώτη φορά, με Αριστερά στην κυβέρνηση, πληρώνουν οι « έχοντες και οι κατέχοντες, αφού για πρώτη φορά παίρνει από σένα τον «κομμουνιστή;» μεγαλογιατρό, με την αύξηση των ασφαλιστικών σου εισφορών σου, παραπάνω χρήματα και τα δίνει για την κάλυψη της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής φροντίδας χιλιάδων ανασφάλιστων συμπολιτών μας….
    Κύριε Σταίκο, το ότι νόμος είναι δίκαιος ( πληρώνουν όλοι αναλογικά….. και θα πάρουν σύνταξη ανάλογα ….) μας το επιβεβαιώνει και ο μη αριστερός πρόεδρος της ΕΣΕΕ κος Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι «από το 33% των ασφαλισμένων που έχουν ενημερωθεί για το ύψος των νέων εισφορών τους, το 77% δηλώνει χαμηλότερες εισφορές σε σύγκριση με τις προηγούμενες κατηγορίες του ΟΑΕΕ, το 14% υψηλότερες και το 9% στα ίδια επίπεδα.
    (όπως το 80% των αγροτών θα πληρώσουν λιγότερα και το 20% περισσότερα…., δηλαδή αυτοί που παίρνουν επιδοτήσεις 80 και 100 χιλιάδες ευρώ)
    Κύριε Στάικο, το γράψατε και μόνος σας. Είστε στο 14% των ασφαλισμένων που πλήρωσαν παραπάνω. Σας έφαγε το ιατρείο της Κατοχής! Άρα είστε υψηλόμισθος, για αυτό και θα πληρώσετε! Πού η αδικία; Εάν δεν πληρώσεις εσύ ο μεγαλογιατρός (ή εσύ που δεν τα κρύβεις) και οι μεγαλοαγρότες - επιχειρηματίες της περιοχής(15%-20%) τότε οι φτωχοί συνδημότες μας θα πεθάνουν!
    Καταλαβαίνω, είναι πολλά! Είχες μάθει να δίνεις λίγα! ή σχεδόν τίποτα! Και τώρα που τα δήλωσες, βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που δεν τα έβγαλες έξω μέσω USB ή σε καμιά «ofsor”….
    Κύριε Στάικο, ο Κατρούγκαλος και ο Τσίπρας αγωνίζονται να σώσουν τους φτωχούς από το βόθρο που τους έχουν ρίξει οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, που κάποτε τους εκπροσώπους της αγκαλιάζατε θερμά !!!!!!!!!!!!
    Κύριε Στάικο, δεν λέτε την αλήθεια! Η Αριστερά του Τσίπρα, δεν φταίει που τα πλούσια παιδιά σου, όπως εσύ λες, ξενιτεύτηκαν!!! Το ….μάζωμα των εγγονιών σου δεν το έκανε η Αριστερά, αλλά «η πολιτική της Φρειδερίκης…!». Αυτά που γράφεις (βρίζεις τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, την αριστερά….) είναι πέρα από κάθε λογική!!!! Κάποιος δικός σου άνθρωπος πρέπει να σου το πει ευγενικά….. Όχι τόσο για την όποια πολιτική σου άποψη, αλλά γιατί είναι κρίμα να ακυρώνεις με τα γραφούμενά σου την βαριά υπογραφή σου, το εξαίρετο βιογραφικό σου και την πλούσια επιστημοσύνη σου!
    ………………………………………………………………………………………
    Είναι σαν μου λες τώρα ότι φταίω εγώ, ο μη Αστακιώτης, για την άσχημη μυρουδιά του λιμανιού σας! Ε, δεν είναι έτσι! Όσα καθοδηγούμενα δεξιά «λαϊκά δικαστήρια» κι αν στήσετε για τους ανθρώπους της Αριστεράς ….. δεν θα πείσετε!
    «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα»
    «Ορεινός Αριστερός »
    Υ Γ: Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Αστακού – Ξηρομέρου- Νομού…. υπάρχει; Ακούει, διαβάζει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θρασος σας δεν εχει οριο!Εχετε τα μουτρα και μιλατε?Μας ειχατε πριξει προεκλογικα με τα ψεματα σας΄.θα καταργισουμε τον ΕΝΦΙΑ[τον αυξησατε].Θα καταργισουμε την Τροικα[της αλλαξατε ονομα].Δεν θα μειωσουμε κυριες και επικουρικες συνταξεις[τις μειωσατε].Θα παμε στα 750 τον κατωτατο μισθο[δεν υπαρχει κατωτατος μισθος οσα θελουν σου δινουν].Δεν θα αυξισουμε το εισιτηριο στα Μ.Μ.Μ.[το αυξισατε].Κανενα σπιτι σε χερια τραπεζιτη[καθε μερα πλειστηριασμοι].Δεν θα αυξισουμε το Φ.Π.Α στα ειδη πρωτης αναγκης[το πρωτο πραγμα που κανατε].Θα κυνηγισουμε τους πλουσιους φοροφυγαδες,λιστα Λαγκαρντ κλπ[τις θαψατε]Επισης σχεδον εξαφανισατε τα επιδοματα των ΑΜΕΑ,δεν ζητεισατε το κατοχικο δανειο, δεν ζητεισατε τις Γερμανικες αποζημιωσεις,δεν κανατε ελεγχο του χρεους!Και εσεις ναι σε ολα λοιπον συντροφοι!Γινατε οι καλυτεροι υπηρετες του 4ου Ραιχ. Αυτα τα μετρα που περασατε αυτα τα δυο χρονια δεν θα περναγαν απο κανενα αλλο κομμα.Μπραβο σας λενε μονο οι Γερμανοι!Και ψαχνετε κανενα ψιχουλο, που σας αφηνει η Μερκελ, να δοσετε στον πενιτα Ελληνα για να πανηγυρισετε.Αιδως Αργειοι!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε 1:05
      Όταν ανέβαζα αυτή την όντως αιχμηρή ανάρτηση ,θα ήμουν πολύ ανόητος ,αν δεν περίμενα κριτική και ίσως και πολύ αυστηρή ,με τεκμηριώνεις διαφορετικές θέσεις .!!!
      Θα σας αντιμετώπιζα με τον προσήκοντα σεβασμό από την στιγμή που την οποία τεκμηριωμένη ή όχι κριτική σου προς το πρόσωπο μου την έκανες επώνυμα .!!!
      Ποιος νομίζεις ,ότι είσαι ρε,που λες το Στάικος με όσα κοσμητικά το συνοδεύει, χωρίς να λες το όνομα σου ;;;;;;;
      Από τον στιγμή που μου το παίζεις ορεινός και καμπισιος αριστερός του κ@λου ,θα σου φερθώ με την δέουσα αυστηρότητα .!!!
      Η είσαι ένα θλιβερό Τρολλάκι του ΣΥΡΙΖΑ ή είσαι πολύ μειωμένης νοημοσύνης και δεν κατάλαβες τι έγραψα και για ποιον τα έγραψα .!!!
      Μόνο εσυ ο Κατρουγκαλος και κάτι αλλά νούμερα δεν καταλάβατε ,ότι αυτός ο ΕΦΚΑ δεν θα φέρει παρα πάνω λεφτά στα τασφαλιστικα ταμεία ,αλλά θα γίνει το αντίθετο ,αφού θα κλείσουν πολλές επιχειρήσεις και επιπλέον θα αναγκάσει πολλούς νέους επιστήμονες με λαμπρά βιογραφικά , να πάρουν με μαθηματική ακρίβεια τον δρόμο της ξενιτιάς (και γι αυτό θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι ).!!!!
      Δεν κατάλαβες δυστυχισμένο πλάσμα -μειωμένης νοημοσύνης (περιμένω το όνομα σου ),ότι η κατά 350% αύξηση σε εμένα του ΕΦΚΑ για 6 μήνες (γιατί λόγω του κλεισίματος του ιατρείου της Κατοχής ,από τον Ιούλιο θα είναι αρκετά μειωμένος ),δεν μου επηρέασε ουσιαστικά το πολύ καλό επίπεδο διαβίωσης που έχω ,παρά αυτή την δυστυχία που υπάρχει στην Κοινωνία .!!!!
      Εγώ κατάλαβε το ,ότι το βιοτικό επίπεδο μου θα κινδυνεύσει σε λίγο ,εάν κάποιοι κόπανοι σαν και σένα ( αριστεροί του κ@λου ) ,φορολογήσουν ανθρώπους με 5-6 ή 10χιαδες ευρώ τον χρόνο ,φορολογώντας άγρια τους αγρότες ,μειώνοντας τις συντάξεις σε ανθρώπους με σύνταξη 500 ή 600 ευρώ τον μήνα (χρυσονοντας το χάπι με κάτι μαλ@@@ιες που λένε ) και από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έχουν τα 5 ,10 ή 15 ευρώ για να έλθουν σε μένα ,τότε θα έχω ουσιαστικό πρόβλημα και μόνο τότε .!!!!
      Τότε θα είμαι υποχρεωμένος να κλείσω το ιατρείο μου ,να πάω και εγώ σην Γαλλία και ως Γενικός ΓΙατρος με Διδακτορικό , με Υπερήχους και Σπιρομετρήσεις (φταίει το καλό μου βιογραφικό ),θα βγάζω καμία 20σαριά χιλιάδες ευρώ τον μήνα καθαρά ( και να έχει πληρωθεί ο φόρος και οι ασφαλιστικές εισφορές ).!!!
      Κατάλαβες λοιπόν Τρολλάκι μου ,πως έχουν τα πράγματα .!!!
      Εάν ενδιαφέρεσαι για τον λαό και μάλιστα αυτό το κομμάτι ,που υποφέρει ,ένωσε τις δυνάμεις σου με εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ,αλλά αντιλήφθηκαν ,ότι ο Τσιπρας ,ο Παππας ,ο Φραμπουραρης και τα αλλά παιδιά ,δεν υπηρετούν την Αριστερά ,αλλά με τις πολιτικές τους είναι βιαστές της Αριστεράς και του Ελληνικού Λαού (ακροδεξιοί του κερατά είναι και όχι αριςτεροι ),μήπως και πάνε μια ώρα γρηγορότερα στα τσακίδια και σωθεί η Χώρα .!!!!
      Περιμένω το ονοματάκι σου .!!!
      Χωρίς αυτό δεν θέλω καμία κουβέντα μαζί σου .!!!
      Κατάλαβες"αριστερό Τρολλάκι ) του κ@λου .!!
      Παναγιώτης Στάικος .!!!

      Διαγραφή
  6. Φίλε συνδημότη ! 1 : 05
    θα συμφωνήσω κάπως με τα σωστά επιχειρήματα στο σχόλιο σου,
    αλλά διαφωνώ πλήρως με την άποψη σου στο Υστερόγραφο.
    Ο Σύριζα και ανεξάρτητα έαν συμφωνούμε ή διαφωνούμε
    με την κυβερνητική του πολιτική ,
    είναι το μόνο Ελληνικό και ίσως και Ευρωπαϊκο πολιτικό κόμμα ,
    που κατοχυρώνει και σεβεται απόλυτα την οποιαδήποτε διαφορετική και αντίθετη άποψη που διατυπώνεταιστην κοινωνία.
    και αυτός ο σεβασμός στην διαφορετική και αντίθετη άποψη ισχύει και μέσα στον Συριζα και μάλιστα είναι κκατοχυρωμένο αυτό στο καταστατικό του Σύριζα.
    Επομένως η όποια κριτική ασκείται καλοπροαίρετη και μή είναι απόλυτα σεβαστή.
    δηλαδή η κριτική δέν ζημιώνει, αλλά ωφελεί τα πολιτικά κόμματα και κυρίως ωφελεί το κοινωνικό σύνολο η όποια κριτική.
    καλημέρα !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα σεβασμος στην διαφορετικη αποψη,αρκει βεβαια στο τελος ολοι να ψηφιζουν τα μνημονια!

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.