Αποστόλης Πανταζής: Διαφωνώ πλήρως με τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου.



Η απάντηση του Αποστόλη Πανταζή, Δημοτικού Συμβούλου, π. Αντιδημάρχου Ξηρομέρου για τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο». «Έμαθα την είδηση ότι τον διέγραψαν από τα blogs».
Ο Αποστόλης Πανταζής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook διαφωνεί με τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο», επισημαίνει ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε και την διαγραφή την έμαθε από το διαδίκτυο και ζητά από τον Δήμαρχο Γαλούνη την άμεση επανεξέταση του θέματος.

Αναλυτικά γράφει:
Εκπλήσσομαι με όσα συμβαίνουν. Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου. Ο κος Σόμπολος έδωσε και αυτός τον δικό του αγώνα όπως όλοι μας για να εκλεγεί η παράταξη, είναι το λιγότερο άδικο να διαγράφεται επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του και να διαφωνήσει σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως είναι αντίθετο των απόψεων του.
Παράλληλα εκφράζω τη πικρία μου διότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να με ενημερώσει, ούτε καν τηλεφωνικώς, παρά μόνο έλαβα την είδηση μέσω των blogs, καταλαβαίνετε αυτό με βάζει σε σοβαρές σκέψεις.
Είμαι στυλοβάτης της παράταξης εκλεγμένος με 1.708 ψήφους, το να με αγνοούν με εξοργίζει... δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το επιστρέψω τώρα.
Ζητώ από τον αρχηγό και την παράταξη την άμεση επανεξέταση του θέματος.


4 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.