Προς απόκτηση συνθετικού χλοοτάπητα τα γήπεδα Κανδήλας και Μύτικα.


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μία πολύ ευχάριστη είδηση. Αξιόπιστες πληροφορίες που συλλέξαμε, αναφέρουν ότι τα γήπεδα Κανδήλας και Μύτικα οδεύουν στο να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον συνθετικό χλοοτάπητα.
Για το γήπεδο της Κανδήλας (Αη Γιώργης) στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου που πολύ πρόσφατα ψηφίστηκε, εγγράφηκε στα νέα έργα ποσό 100.000 € για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα. Τα χρήματα θα προέρχονται ως εξής: 73.630 € από ΣΑΤΑ 2017 και 26.370 € από ΣΑΤΑ περασμένων ετών. Δείτε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017 εδώ.
Για το γήπεδο του Μύτικα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Η όλη διαδικασία δεν αφορά διόλου τον Δήμο Ξηρομέρου, αλλά θα γίνει μέσω της ΓΓΑ του Υπουργείου Αθλητισμού, η οποία επέλεξε το γήπεδο του Μύτικα για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, εντάσσοντας το σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας τέτοιων γηπέδων ανά την Ελληνική Επικράτεια, που τρέχει αυτό το χρονικό διάστημα από την ΓΓΑ. Ο Δήμος Ξηρομέρου εμπλέκεται σε αυτό, μόνο ως προς την εκπόνηση της σχετικής μελέτης (υψομετρική), κάτι το οποίο είναι πολύ απλό, η οποία ζητήθηκε από την ΓΓΑ ώστε αυτή με τη σειρά της να προχωρήσει στην ένταξη του έργου.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμος Ξηρομέρου ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα της ΓΓΑ και αυτή η μελέτη έγινε και παραδόθηκε ήδη. Πλέον αναμένουμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ένταξη του έργου από την ΓΓΑ με το έργο να πρόκειται να στοιχίσει περί τα 300.000 € (συνθετικός χλοοτάπητας νέας γενιάς).
Πρόκειται αναμφίβολα για μία πάρα πολύ θετική εξέλιξη για την Κανδήλα και τον Μύτικα, αλλά και για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας.
Αναμένουμε λοιπόν..., γιατί καλά να μαθαίνουμε κάτι στα λόγια, αλλά να δούμε σύντομα και τα δύο έργα να ξεκινάνε.

1 σχόλιο:

  1. Μια χαρα εινα να γινουν κ τα δυο..το θεμα ειναι να μν γινουν σαν τις μαχαλας που τωρα εινα χωραφι...γτ το παν ειναι η συντήρηση....γτ ο δημος δεν εχει κηπουρο γεωπόνο κ τετοια ...ασε που μια παιδική χαρα στην παναγουλα κ εινα μαυρο χαλι..αλλα τα γηπεδα τα έχουμε ανάγκη ......πρεπει να γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.