Δραστηριοποίηση σχολής οδηγών «Δρομέας» στον Μύτικα.


Οι σχολές οδηγών «Δρομέας» είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη σχολή οδηγών στην Δυτική Ελλάδα. Διαθέτει πλήρη στόλο οχημάτων για άδειες οδήγησης όλων των κατηγοριών - αίθουσες διδασκαλίας με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, καθώς επίσης σχολή A.D.R. - Σ.Ε.ΚΑ.Μ. και Π.Ε.Ι. για τους επαγγελματίες οδηγούς.
Σας ενημερώνουμε ότι εκτός από την Αμφιλοχία και την Βόνιτσα που λειτουργούν υποκαταστήματα μας εδραιώνουμε την παρουσία μας και στην περιοχή του Μύτικα. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
Σοφία Παβέλη. Ιδιωτικό Κ.Ε.Π. Μύτικα. Τηλ. 6976895237.
Κώστας Τζαχρήστας. Εκπαιδευτής Οδηγών Τηλ. 6977300518. 

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και τις ασυναγώνιστες τιμές μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.