Όμορφη και συνάμα συγκινητική η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στο μώλο του Αγίου Νικολάου στον Μύτικα (βίντεο).


Η ομορφότερη και συνάμα συγκινητική στιγμή του 10ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού, η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα, στην αγκαλιά του Ιονίου Πελάγους συνοδεία μουσικής και βεγγαλικών. Μία μοναδική στιγμή μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου παρουσία πάρα πολύ κόσμου, που σήμανε την λήξη του Τριωδίου και την έναρξη της Σαρακοστής.
Ο κόσμος στο μώλο να συζητά και να περιμένει, η ήρεμη θάλασσα, η ατμοσφαιρική μουσική, τα φώτα, τα βεγγαλικά και στο τέλος ο Βασιλιάς Καρνάβαλος κάηκε στο Ιόνιο Πέλαγος. Πανέμορφες, μοναδικές, μαγικές στιγμές ζήσαμε στο χωριό μας. Χίλια μπράβο!!!
Ευχή μας, του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και αγαπημένοι όλοι μαζί να διοργανώσουμε ένα ακόμα πιο όμορφο καρναβάλι, μία εκδήλωση που πλέον είναι θεσμός στον Μύτικα, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.
Τα μουσικά κομμάτια που έπαιξαν σε σειρά ήταν: «Καρουζέλ» - Ευανθία Ρεμπούτσικα, «Το βαλς των χαμένων ονείρων» - Μάνος Χατζηδάκης, «Θάλασσα» και «Κύματα» του Σταμάτη Σπανουδάκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.