Πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το Αλυζιακό Καρναβάλι 2017 της Κανδήλας.ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ένα καρναβάλι με το δικό του μοναδικό ξεχωριστό στυλ είναι αυτό που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κανδήλα. Πολύ χιούμορ, αυτοσαρκασμός και πολύ καλή τρέλα έχουν αναγάγει το συγκεκριμένο καρναβάλι σε κάτι τελείως διαφορετικό από τα άλλα γνωστά καρναβάλια και αυτό αρέσει πολύ σε πολλούς και σε εμάς.
Υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο από το τοπικό Blog kandilatoxoriomas το οποίο γι άλλη μία φορά έχει κάνει εξαίρετη δουλειά.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.