Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ ενδιαφέρον το σημερινό....


Σημαντική η σημερινή, Καθαρά Δευτέρα, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 07:00 μ.μ. στο Αστακό με μοναδικό θέμα τον Προϋπολογισμό του 2017 (η σημαντικότερη συνεδρίαση κάθε έτους), ο οποίος επεστράφη πίσω από την Αποκεντρωμένη μετά την άστοχη, εκτός λογικής και νομιμότητας, όπως τελικά αποδείχτηκε με την ακύρωση του, κίνηση του Δήμου Ξηρομέρου να εγγράψει σε αυτόν το δάνειο των 1.130.000 €, χωρίς όμως να το έχει πάρει οριστικά.
Τι θα γίνει σήμερα; Ποια η στάση της αντιπολίτευσης; Ποια η στάση ορισμένων συμβούλων της συμπολίτευσης; Θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα;
Πάντως σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η δημοτική αρχή αναμένεται να δεχτεί τα πολύ έντονα πυρά τουλάχιστον της αντιπολίτευσης για τους τελευταίους αυτοσχεδιασμούς και ερασιτεχνισμούς της και πιθανόν τα πυρά να μην προέρχονται μόνο από την αντιπολίτευση.
Ίδωμεν λοιπόν τι θα γίνει και αν ο Προϋπολογισμός από τον αέρα που τώρα βρίσκεται, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής και του κ. Γαλούνη προσωπικά, αν τελικά θα καταφέρει να προσγειωθεί.

2 σχόλια:

  1. Καθαρά Δευτέρα !
    και όλα στον Δήμο Ξηρομέρου είναι στον αέρα ...
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε ποιος θα γίνει δεκανίκι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.