Το Σαββάτο έχει τοπικό ντέρμπι Α.Ο. Αλυζιακός με Α.Ο. Κανδήλας.

Φωτογραφία αρχείου.
Το Σάββατο 4.2 στις 03:00 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο του Μύτικα. Έχει το κλασικό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Αλυζιακού και του Α.Ο. Κανδήλας. Ένα παιχνίδι με την δική του ξεχωριστή σημασία. Το παρελθόν, η προϊστορία και οι θύμησες των συγκεκριμένων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο αυτών γειτονικών ομάδων, κάνουν αυτό το παιχνίδι πάντα σημαντικό και ξεχωριστό.
Ο Α.Ο. Αλυζιακός με 31 βαθμούς είναι στην 3η θέση που οδηγεί στα Play Offs ανόδου στην Α' κατηγορία και θέλει μέχρι τέλους να μείνει στην θέση 3 ή 2 ώστε να διεκδικήσει αυτό το εφικτό στόχο.
Ο Α.Ο. Κανδήλας βρίσκεται στην 6η θέση με 23 βαθμούς και μαθηματικά, με 5 αγωνιστικές να απομένουν, μπορεί και αυτός να ελπίζει για τις δύο αυτές προνομιούχες θέσεις. Επίσης τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σε αντίθεση με την ομάδα μας που έχει μία κάμψη, που όμως δικαιολογείται από τις πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών μας παικτών το τελευταίο καιρό.
Ευχή μας να γίνει ένας καλός αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.