Ο γνωστός μετεωρολόγος κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος γράφει για τις αλκυονίδες ημέρες με φωτογραφία του Μύτικα στο άρθρο του.


Μία πολύ ωραία αναφορά στις αλκυονίδες ημέρες έχει ο πολύ γνωστός μετεωρολόγος κ. Δημήτριος Ζιακόπουλος στο προσωπικό του Blog. Μάλιστα στην αναφορά του αυτή χρησιμοποίησε μία φωτογραφία του Μύτικα που είχαμε βάλει σε παλιότερη δική μας αναφορά το 2016 στις αλκυονίδες ημέρες (δείτε εδώ).
Ευγενέστατα μέσω e-mail επικοινώνησε μαζί μας για να ζητήσει την άδεια να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία, κάτι που με μεγάλη χαρά το αποδεχτήκαμε αλλά και πάλι δεν ήταν ανάγκη, μιας και έχουμε την άποψη ότι όλο το υλικό  που δημοσιεύεται στο Blog είναι τελείως ελεύθερο.
Προσωπικά έχουμε την αντίληψη και αυτό που μας νοιάζει είναι να διαβάσουν τα θέματα μας όσο πιο πολλοί και δεν έχουμε ποτέ καμμία απαίτηση αναφοράς της πηγής και ποτέ δεν παραπονεθήκαμε ούτε θα παραπονεθούμε σε όσους το έχουν κάνει ή θα το κάνουν στο μέλλον. Για την ιστορία η φωτογραφία είναι της κας Γεωργίας Ταμπάκη
Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Ζιακόπουλο για την αναφορά στο τόπο μας και θα χαρούμε πολύ να τον δούμε και στον φιλόξενο Μύτικα μας κάποιο καλοκαίρι.
Δείτε εδώ την σχετική αναφορά στο Blog του κ. Ζιακόπουλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.