Δύο εκπληκτικά βίντεο από τους φίλους μας Γάλλους που κατοικούν στην Επισκοπή Καλάμου Λευκάδας. Merci pour tout Virginie et Philippe...


Δύο εκπληκτικά βίντεο λάβαμε από τους φίλους μας Γάλλους Virginie Jaffré και Philippe Laurenceau, που μόνιμα κατοικούν για μεγάλο διάστημα του χρόνου, ξεκινώντας από τα μέσα της Άνοιξης έως τις αρχές του Φθινοπώρου, στο μικρό χωριό της Επισκοπής του Καλάμου Λευκάδας.
Άνθρωποι που αγάπησαν το μέρος και την μοναδική ομορφιά του, επέλεξαν να αγοράσουν και να ζουν στο χωριό της Επισκοπής για ένα μεγάλο μέρος του χρόνου. Άνθρωποι φιλήσυχοι, προσιτοί και καλοσυνάτοι που έχουν αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις τόσο στην Επισκοπή όσο και στον Μύτικα, συμμετέχοντας ενεργά στην τοπική κοινωνική ζωή. Τους συγκεκριμένους ανθρώπους τους θεωρούμε πραγματικά ντόπιους και δικούς μας ανθρώπους.
Στο πρώτο βίντεο ο Philippe μας δείχνει με ποιο τρόπο κατασκευάζει παραδοσιακά ελληνικά πιθάρια. Πραγματικά ένα καταπληκτικό βίντεο που δείχνει όλα τα στάδια της κατασκευής του πιθαριού. Incroyable Philippe...Στο δεύτερο βίντεο η Virginie μας ξεναγεί στον κήπο της, ο οποίος αποτελεί μία πανέμορφη υπαίθρια έκθεση με εικαστικές δημιουργίες. Extrêmement belle Virginie...Merci pour tout Virginie et Philippe...

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.